DOLAR 32,5934 0.23%
EURO 34,8151 0.41%
ALTIN 2.421,58-0,45
BITCOIN 21552730,40%
İstanbul
20°

PARÇALI BULUTLU

16:54

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
“Çapulcu musunuz?” tepkisine Kılıçdaroğlu’ndan jet yanıt

“Çapulcu musunuz?” tepkisine Kılıçdaroğlu’ndan jet yanıt

ABONE OL
Eylül 1, 2022 19:59
“Çapulcu musunuz?” tepkisine Kılıçdaroğlu’ndan jet yanıt
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 20 bin Öğretmen Atama Töreni’nde geçtiğimiz günlerde eylem yapan özel sektör öğretmenlerine tepki göstererek “Siz eğitim-öğretim mimarı mısınız, sokakta çapulcu musunuz?” ifadesini kullandı. Erdoğan’ın kendisini de hedef alan sözlerine Twitter’dan karşılık veren CHP lideri Kılıçdaroğlu, “Erdoğan, öğretmenlere çapulcu mu dedin sen? Öğretmenler hemen birleşin, hemen! Bu sınava girerseniz, iflah olmazsınız. Sınava girmeyin, Bay Kemal bu sorunu çözecek. Az kaldı” dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen “20 bin Öğretmen Atama Töreni”ne katıldı.
EYLEM YAPAN ÖĞRETMENLERE TEPKİ: BIRAKIN ARTIK BOYKOTU NEDİR BUNLAR?
Konuşmasında geçtiğimiz günlerde eylem yapan özel sektör öğretmenleriyle polis arasında çıkan arbedeye üstü kapalı değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, tüm öğretmenlere seslendi. Konu üzerinden sık sık paylaşım yapan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu da hedef alan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Tek umutlarını ülkemizde karabulutların çoğalmasına bağlayanlar bu müspet adımları içine sindiremiyorlar. Böyle meseleyi istismar edenlerden hicap duruyorum. Türkiye için hiçbir projeleri olmayanların boykot çağrısı tamamen art niyetli bir girişimdir. Bırakın artık boykotu nedir bunlar? Siz eğitim-öğretim mimarı mısınız, yoksa çapulcu olarak dolaşanlardan mısınız? Bize yavrularımızla haşır neşir olacak öğretmenler lazım. Caddelerde, sokaklarda dolaşanlar değil. Öğretmenlerimizin fitne teşebbüslerine prim vermeyeceklerini biliyorum” dedi.
KILIÇDAROĞLU: ÖĞRETMENLER HEMEN BİRLEŞİN, HEMEN
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sözlerine Twitter hesabından jet yanıt veren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu dikkat çeken ifadeler kullandı. Öğretmenlere çağrıda bulunan Kılıçdaroğlu, “Erdoğan, öğretmenlere çapulcu mu dedin sen? Öğretmenler hemen birleşin, hemen! Bu sınava girerseniz, iflah olmazsınız. Dövüyorlar yahu sizi, geldikleri seviye bu. “Alın bunu” seviyesi. Bunlar size hiçbir şey vermez. Sınava girmeyin, Bay Kemal bu sorunu çözecek. Az kaldı. Sabır” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.