DOLAR 32,3803 0.18%
EURO 35,0039 -0.25%
ALTIN 2.324,740,24
BITCOIN %
İstanbul
14°

AÇIK

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X

ABONE OL
Eylül 25, 2022 19:40
0

BEĞENDİM

ABONE OL

MHP Lideri Devlet Bahçeli, ‘2023’e Doğru: Aday Belli, Karar Net’ temalı açık hava toplantılarının durağı bu kez Erzurum’du. Bahçeli’nin, Erzurum Havalimanı’nda AKP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AKP Erzurum Milletvekili Recep Akdağ, MHP Genel Başkan Yardımcısı Kamil Aydın, AKP İl Başkanı Mehmet Emin Öz, MHP İl Başkanı Naim Karataş, ilçe belediye başkanları karşıladı.

Erzurum Havalimanı’ndan AKP ve MHP’lilerin oluşturduğu araç konvoyu eşliğinde İstasyon Meydanı’na gelen Bahçeli, 1 Temmuz 2027 yılında dönemin başbakanı olan AKP Lideri Recep Tayyip Erdoğan’ı, terörist başı Abdullah Öcalan’ı idam etmemekle eleştirmiş ve “Oğluna gemi alacak kadar paran var da Apo’yu asacak ip mi bulamıyorsun. Al sana ip veriyorum” diyerek urgan fırlattığı aynı meydanda bu kez Recep Tayyip Erdoğan’a oy istedi. Çoğunluğu çevre illerden AKP’li belediye ve il teşkilatlarının katkıları ile getirilen vatandaşların oluşturduğu yaklaşık 7-8 bin kişilik kalabalığa seslenen seslenen Bahçeli, Erdoğan için ‘Hesap sormazsam namerdim’ dediği aynı meydanda bu kez; “Bizim adayımız belli, kararımız nettir. Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır.” Dedi.

Bahçeli ayrıca, “Erzurum’un, Erzincan’ın, Gümüşhane’nin, Bayburt’un, Bingöl’ün kararı çok şükür işte budur.” sözleri ile de gelenlerin çevre illerden AKP katkıları ile getirildiğini adeta teyit etmiş oldu.  Geçmişteki söylemlerinin tam AKP’ye destek veren bir konuşma yapan Bahçeli, Kılıçdaroğlu ve 6’lı masayı eleştirmekten geri kalmadı.

İŞTE BAHÇELİ’NİN KONUŞMASI

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “İttifak içinde ittifaklar yeşermekte, kulisler birbirini kovalamakta, dedikodu çarkı dönmektedir. Görünürde altı parti bir masadadır, fakat masanın altı yılan çıyan kaynamaktadır. HDP, FETÖ, PKK, AB-ABD, Türk düşmanları bu masanın altında zehir imalatıyla meşgul olmaktadır. Bu masa fitne masası, suç masası, kumar masası, cehalet masası, zillet masasıdır. İktidarı ve siyasi ikbali gecenin zifiri karanlığında arayan Türkiye muhaliflerinin kalın maskesi 2023’te yırtılıp atılacaktır. Hem gönül gözü açık olan hem de kahramanca mücadelesiyle bilinen Alvarlı Efe’nin torunları ihanete, melanete, rezalete prim vermez. Hiç kimse boş hayale kapılıp yanlış hesap yapmasın. İbrahim Hakkı Hazretleri’nin dualarıyla ve nasihat dolu sözleriyle feyizlenmiş Dadaşlar Türkiye’ye yan bakanlara direnir, hiçbir zaman teslim olmaz. Hürmet ve rahmetle andığım İbrahim Hakkı Hazretleri’nin gönüllere dokunan şu meşhur sözü nasıl da anlamlıdır, nasıl da hikmet ve hidayet vaaz etmektedir. Cumhur İttifakı olarak birleştik, bilendik. Varsın birileri köhne Cumhurbaşkanı adaylarını araya dursun. Varsın birileri sahnenin önünde masaya oturup, sahnenin ardında çıkar kavgasına tutuşsun. Bizim adayımız belli, kararımız nettir. Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Erzurum’un, Erzincan’ın, Gümüşhane’nin, Bayburt’un, Bingöl’ün kararı çok şükür işte budur. İster tek tek, ister alayı çıksın karşımıza. Hiç fark etmez, Cumhur İttifakı olarak hepsinin bileğini bükeriz, hepsine birden Allah’ın izniyle yeteriz, bütün muhasım ve münafık çevreleri tek başımıza yeneriz” diye konuştu.

KILIÇDAROĞLU’NU ELEŞTİRDİ

Aziz Dadaşlar söyleyiniz bana; Demirtaş PKK’lı değil mi? Demirtaş terörist değil mi? Demirtaş bölücü değil mi? Demirtaş hain değil mi? 6-8 Ekim olaylarında 37 kişinin katili değil mi? Dahası Osman Kavala Türkiye aleyhtarı bir casus değil mi? Kemal Kılıçdaroğlu’nun, 2 Ağustos 2022 Salı günü buraya kadar gelip Erzurum Kongresi’nden bahsetmeye, Nutuk’tan pasajlar okumaya kesinlikle hakkı yoktur. Kaldı ki buna samimiyeti, siyasi ahlakı, mizacı, müktesebatı, siyaset tercihi ve vicdan sağlığı da elvermeyecektir. 8 Eylül 2020 tarihinde, Kılıçdaroğlu gerçek niyetini açıkça deşifre etmiş ve şöyle demişti: ‘Sanıyor ki Osman Kavala da Selahattin Demirtaş da ben ettim sen etme diyecekler. Asla demezler. Haksız yere içeride tutulanlar içeride kaldıkları süreyi göğüslerinde hep bir şeref madalyası olarak taşıyacaklardır.’ Demek ki neymiş? Bir teröristin, bir casusun göğsüne şeref madalyasını layık gören, bu küflü madalyayı asmak için fırsat kollayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan başkası değilmiş. Erzurumlu muhterem bir vatandaşımızın ‘Niye PKK ile ittifak yapıyorsunuz?’ sorusu yanlış mıdır? Yersiz midir? Haksız mıdır? Elbette değildir. Bu isabetli soruya Kılıçdaroğlu’nun telaşlı cevabı, bela dilemesi, zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışması beyhude çırpınıştır ve suçüstü halidir. Allah her şeyi gören ve bilendir” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.