DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20712310,58%
İstanbul
14°

PARÇALI BULUTLU

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

X

ABONE OL
Kasım 16, 2023 21:28
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Kadın Kolları Erzurum İl Başkanlığı’na Avukat Beyza Saltuklu Özdemir atandı.
Genel Merkez Disiplin Kurulu’nda görev alan ve uzun yıllar Kadın Kolları Erzurum İl Başkanlığını yapan Ayşe Deniz Çelik’ten boşalan koltuğa, Beyza Saltuklu Özdemir getirildi.
AK Parti Erzurum İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu başta olmak üzere, parti milletvekilleri ve belediye başkanları sosyal medya hesaplarından yayınladıkları paylaşımları ile Özdemir’e ‘hayırlı olsun’ dileklerinde bulundular.
Genel Merkez Disiplin Kurulu üyesi ve eski Kadın Kolları Erzurum İl Başkanı Ayşe Deniz Çelik ise görevi devrettiği Av. Beyza Saltuklu Özdemir’i tebrik ederek, “Değerli dava arkadaşıma başarılar diliyorum. Görevi layıkıyla yapacağına eminim. Can Başkanım yolun, bahtın, izin açık olsun inşallah” dedi.
Öte yandan, gerek sosyal meyda hesaplarından gerekse bizzat telefonla arayarak Özdemir’e yeni görevinde başarılar dileyenlerden bazılarının mesajları şöyle:
SELAMİ ALTUNOK (MİLLETVEKİLİ) : AK Parti Erzurum İl Kadın Kolları Başkanlığı görevine atanan Beyza Saltuklu Özdemir’i tebrik eder, AK davamız ve Şehrimiz için verecekleri mücadelede muvaffakiyetler dilerim. Görevi devreden Ayşe Deniz Çelik’e de hizmetlerinden dolayı şükranlarımı sunarım. Birlik ve Beraberlik içinde, Türkiye Yüzyılı hedefleri doğrultusunda çalışmalarımıza ‘Tevazu ve Samimiyet’ ilkesiyle devam edeceğiz. Rabbim, AK davamıza ve Aziz Milletimize hizmet eden neferleri muzaffer eylesin.
MEHMET EMİN ÖZ (MİLLETVEKİLİ) : AK Parti Erzurum Kadın Kolları İl Başkanlığı’na atanan Sayın Beyza Saltuklu Özdemir’i kutluyor, partimizin değerleri ve hedefleri doğrultusunda başarılı bir dönem geçireceğine olan inancımı ifade ediyorum. Bu vesileyle, görev süresi boyunca göstermiş olduğu özverili çalışmaları, partimize katkıları ve gayretleri için Sayın Ayşe Deniz Çelik’e derin teşekkürlerimi sunuyorum. Kendisinin bu süreçte gösterdiği çalışmalar, partimizin Erzurum’daki başarısına büyük katkılar sağlamıştır. Yeni Kadın Kolları il başkanımız Sayın Beyza Saltuklu Özdemir’e yeni görevinde üstün başarılar ve muvaffakiyetler diliyorum. Partimiz ve Erzurum için hayırlı olmasını temenni ediyorum.
ABDURRAHİM FIRAT (MİLLETVEKİLİ) : Erzurum Milletvekillerimiz ile birlikte kadın kolları başkanı seçimi için Ankara’da bulunan Bilge Mutlu, Beyza Saltuklu Özdemir, Ayşe Aydın, Ebru Akdemir ve Kibare Yüce ile Gazi meclisimizde bir araya geldik. Yeni Kadın Kolları Başkanımız Beyza Saltuklu Özdemir’i tebrik eder, önceki dönem Kadın kolları başkanımız Ayşe Deniz Çelik’e AK davaya olan hizmetlerinden ötürü teşekkür ederim. Şehrimizin birlik ve beraberliği, kardeşlik hukukunun geliştirilmesi ve sürekli kılınması için hep birlikte emek ve mesai harcamaya, şehrimizi her yönüyle gelişmesi için birlikte çalışmaya devam edeceğiz.
MEHMET SEKMEN (BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI) : AK Parti Erzurum İl Kadın Kolları Başkanlığı’na atanan Beyza Saltuklu Özdemir kardeşimi tebrik ediyor, görevinde üstün muvaffakiyetler diliyorum. Bu vesileyle davamıza yürek vermiş tüm hanım kardeşlerimize de şükranlarımı sunuyorum.
MAHMUT UÇAR (YAKUTİYE BELEDİYE BAŞKANI) : AK Parti Kadın Kolları Erzurum İl Başkanlığı’na atanan Sayın Beyza Saltuklu Özdemir’i tebrik ediyor, Başkanımıza yeni görevinde başarılar diliyoruz.Görevi devreden Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyemiz Sayın Ayşe Deniz Çelik’e bugüne kadar yaptığı başarılı hizmetleri için teşekkür ediyoruz.
MUHAMMET SUNAR (PALANDÖKEN BELEDİYE BAŞKANI) : AK Parti Erzurum İl Kadın Kolları Başkanlığına atanan Sn. Beyza Saltuklu Özdemir Hanımefendiyi tebrik ediyor, başarılar diliyoruz. Görevi devreden Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Sn. Ayşe Deniz Çelik hanımefendiye, hizmetleri için teşekkür ediyoruz…
MUHAMMET CEVDET ORHAN (AZİZİYE BELEDİYE BAŞKANI) : AK Parti’mizin Kadın Kolları Erzurum İl Başkanlığı görevine atanan Sn. Beyza Saltuklu Özdemir Hanımefendi’yi tebrik ediyor, yeni görevinde kendisine başarı ve kolaylıklar diliyoruz. Genel Merkez Disiplin Kurulu’nda görev alan ve uzun yıllar Kadın Kollarımızın Erzurum İl Başkanlığını yapan Sn. Ayşe Deniz Çelik Hanımefendi’ye de, teşkilatımıza kattığı değer ve verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.