X

ABONE OL
Mart 29, 2022 21:04
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gurbetçi futbolcu Kayra Mehmet Kaplan, Türkiye Süper Lig ekiplerinden Hatayspor ile dirsek temasta.

Bir süre önce Alanya Kestelspor’un izlemeye aldığı SVV Hollandia takımında forma giyinen 2001 doğumlu Kayra Mehmet Kaplan, sergilediği futboluyla izleyenleri büyülüyor. Stoper mevkinde görev yapan genç futbolcu Kayra Mehmet, tekniği ile adeta göz kamaştırıyor. 1.86 boyu olan gurbetçi futbolcu, hedefinin kısa zamanda A Milli Takım olduğunu söyledi. Birçok Türk takımlarının radarında olan futbolcu, özellikle Hatayspor’un teknik adamlarının gözaltında.

Başarılı genç futbolcunun menajerliğini yapan Gürcistan’ın Merani Martvili takımının sportif direktörü Önder Topçu, “Haziran ayındaki transfer döneminde inşallah bu başarılı futbolcumuzu süper ligde izleriz. Kayra Mehmet Kaplan’ı isteyen takımlar var. Biz de süreci değerlendiriyoruz. Kayra gelecek vaat eden bir stoper. Ona çok inanıyorum. Hataysporla bir görüşmem oldu. Bu görüşmelerimiz Haziran ayında netlik kazanacak. Hatayspor’a çok yakınız, ben Kayra’nın ailesiyle beraber doğru bir karar vereceğimize inanıyoruz. Bu tarzda oyuncuları iyi değerlendirmek gerekiyor. Daha çok genç Kayra’nın hedefi her zaman milli takımdır. Bizde genç futbolcuyu bu yolda destekleyeceğiz” diye konuştu.

 

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.