DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2045293-2,22%
İstanbul
16°

AÇIK

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X
ERMED KENT KONSEYİ İLE SORUNLARI MASAYA YATIRIYOR

ERMED KENT KONSEYİ İLE SORUNLARI MASAYA YATIRIYOR

ABONE OL
Ocak 8, 2024 12:21
ERMED KENT KONSEYİ İLE SORUNLARI MASAYA YATIRIYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Erzurum Yeni Medya Derneği ile Erzurum Kent Konseyi bir araya gelerek şehrin öncelikli sorunları başka olmak üzere, sosyo-ekonomik kalkınmışlığına katkı sağlamak amacı ile ortak çalışma kararı aldı. Çalışmalar, ortak oluşturulan bir komisyon tarafından yürütülecek.
Erzurum Büyükşehir Belediyesi ile Erzurum yeni Medya Derneği (ERMED) yönetim kurulu, bir araya geldi. Ortak çalışma kararı alan her iki STK Başkanı Hüseyin Tanfer ile Gamze İspirli, şehrin sorunlarının tespiti, raporlanması ve takibi için ortak bir komisyon oluşturulmasını kararlaştırdı. Erzurum Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Tanfer, komisyon tarafından şehrin öncelikli sorunları başta olmak üzere, sosyo-ekonomik sorularının tespit edilerek rapor haline getirilip ilgili makamlara iletileceğini söyledi. ERMED Başkanı Gamze İspirli ise sorunların ivedilikle çözüme kavuşturulması için komuoyu oluşturmak ve destek alma adına medyanın gücünü kullanacaklarını bunun içinde ERMED olarak her türlü desteğe hazır olduklarını ifade etti.
Toplantıda deprem konusu başta olmak üzere, fay hattında bulunan Erzurum’daki binaların depreme karşı dayanıklığının tespiti ve gerekli iyileştirmelerin yapılması, Hızlı Tren Projesi ile şehiriçi raylı sistem projesinin biran evvel hayata geçirilmesi ile tarım ve hayvancılığın kalkınması öncelikli konular olarak belirlendi.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.