DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20917631,26%
İstanbul
13°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
ERSİN SIĞMAZ’IN HEDEFİ MİLLİ TAKIM

ERSİN SIĞMAZ’IN HEDEFİ MİLLİ TAKIM

ABONE OL
Ekim 31, 2022 11:38
ERSİN SIĞMAZ’IN HEDEFİ MİLLİ TAKIM
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hollanda’nın Foruna W.U23 takımında forma giyinen 20 yaşındaki gurbetçi futbolcu Ersin Sığmaz, hedefinin milli takım forması giymek olduğunu söyledi.

Menajer Önder Topçu, özellikle yurt dışındaki gurbetçi futbolcuları tarayarak genç yetenekleri Türk futboluna kazandırmaya devam ediyor. Bugüne kadar birçok futbolcuyu Türkiye Liglerinde çeşitli takımlara kazandıran Topçu, bu kez de Hollanda’nın Foruna W.U23 takımında forma giyinen Ersin Sığmaz’ı gözlem altına aldı.

Forma giydiği Foruna W.U23 takımında gösterdiği başarılı performansı ile takım yöneticilerinin yanı sıra gerek Hollanda da, gerekse Türkiye de birçok takımın dikkatini çekmeyi başaran genç gurbetçi, hedefinin Türk Milli Takımı’nda forma giymek olduğunu açıkladı.

Sol kanatta görev yapan 20 yaşındaki Ersin Sığmaz, için bazı Türk takımlarının şimdiden harekete geçtiği belirtildi. Ersin Sığmaz, hedefinin öncelikle Türkiye liglerinde forma giymek olduğunu bildirdi. Ardından ise ülke futboluna hizmet ederek kendisini kanıtlayarak Türk Milli takımı’na girmeyi hedefleyen Sığmaz, özellikle çabukluğu, futbol zekası ve kıvrak hareketleriyle dikkat çekiyor.

Genç futbolcu, “Bana destek olan önce aileme ve hocalarıma çok teşekkür ederim. Umarım kısa zamanda Türk Milli Takımımız da forma giyinerek, ülkeme hizmet etme şerefine erişirim”diye konuştu.

Bu arada Menajer Önder Topçu’da, başarılı genç yeteneğin Türk futboluna kazandırılması için elinden geleni yapacağını söyledi.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.