X
TOPÇU; BANA GÜVENENLERİ MAHÇUP ETMEYECEĞİM

TOPÇU; BANA GÜVENENLERİ MAHÇUP ETMEYECEĞİM

ABONE OL
Ocak 4, 2022 19:22
TOPÇU; BANA GÜVENENLERİ MAHÇUP ETMEYECEĞİM
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’nin Ortadoğu’da ki futbol elçisi Önder Topçu, bundan böyle Kafkasya’da hizmet yapacak. Güney Kafkasya bölgesinde bulunan Gürcistan’ın 2. Lig takımlarından Merani Martvili FC futbol kulübünde sportif direktör olarak göreve başladı.

Bir süre önce Gürcistan’ın Merani Martvili FC Kulübü ile sportif direktör olarak el sıkışan Önder Topçu, göreve hızlı başladı. Gürcistan liglerinde devre arası olmasına rağmen şimdiden kollarını sıvayan Topçu, bazı yerli futbolcularla temasa geçerken, bazı futbolcuları da gözlem altına aldı. Sadece Merani Martvili takımına futbolcu transferi yapmakla kalmayıp aynı zaman da Türkiye’deki kulüplere de yabancı futbolcu getiren genç sportif direktör Önder Topçu, Ortadoğu da ki başarısını Gürcistan’da da sürdürmek istiyor.

Ortadoğu ilkelerinde ve bir çok futbol kulübünde ki başarılı ilişkileri nedeniyle Türkiye’nin Ortadoğu’da ki futbol elçisi olarak nitelendirilen Önder Topçu, şimdiler ise uluslararası futbol elçiliğini Kafkaslarda yürütmek istiyor.

Topçu, “Ortadoğu futbolunda üst düzey başarılar elde ettik. Şimdi ise bu başarıları Gürcistan’da devam ettirmek istiyorum. Bunu da başaracağım. Tabi ki, öncelikle bana güvenip Merani Martvili takımının sportif direktörlüğüne getiren kulüp başkanı Metin Aşar ve yönetimine teşekkür ediyorum. Bana güvenenleri boşa çıkarmayacağıma inanıyorum.”dedi.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.