DOLAR 32,3788 0.17%
EURO 35,0930 -0.1%
ALTIN 2.325,260,26
BITCOIN %
İstanbul
17°

AÇIK

19:29

AKŞAM'A KALAN SÜRE

X
A.Hatayspor ile MKE Ankaragücü’nde Umut İlhan sesleri

A.Hatayspor ile MKE Ankaragücü’nde Umut İlhan sesleri

ABONE OL
Şubat 3, 2022 12:57
A.Hatayspor ile MKE Ankaragücü’nde Umut İlhan sesleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Avusturya’nın 4. Lig ekiplerinden SCR Altach takımında forma giyen 19 yaşındaki genç futbolcu Umut İlhan, Süper Lig ve PTT 1. Lig takımlarının radarına takıldı.

Türkiye’den yurt dışına, yurt dışından da Türkiye’ye getirdiği futbolcularla futbol piyasasında önemli bir kariyere sahip olan ve son olarak da Gürcistan’ın Merani Martvili FC kulübünde sportif direktör olarak göre yapan Önder Topçu, yeni bir yeteneği daha Türk futboluna kazandırmak üzere. Avusturya’nın SCR Altach takımında forma giyinen 18 yaşındaki Türk asıllı futbolcu Umut İlhan’ı Türkiye’ye getirmek üzere olan Topçu, genç futbolcu için Süper Lig takımlarından Hatayspor ile PTT 1. Ligin de şampiyonluk mücadelesi veren Ankaragücü’nün gündeminde olduğunu bildirdi.

Avusturya 4. Liginde henüz daha birinci yılı olmasına rağmen ligin 18. haftasında lider 42 Puanlı SV Lochau’yu 33 puanla takip ederek şampiyonluk mücadelesi veren SCR Altach kulübünde forma giyinen genç yetenek Umut İlhan’ın Türkiye’ye gelmesi an meselesi. Orta sahanın sağ ve sol tarafında da görev yapan genç yeterek, her iki ayağını da mükemmel bir şekilde kullanıyor. SCR Altach forması altında oynadığı 46 resmi müsabakada 9 gol ve 7 asistle yapan genç yetenek gelecek için oldukça ümit veriyor.

Şimdiden Türkiye Süper Ligi takımlarından Akataş Hatayspor ile PTT 1. Lig’inde şampiyonluk mücadelesi veren MKE Ankaragücü’nün radarına takılan genç yetenek, futbol hayatını Türkiye’de sürdürmek üzere.

İlhan, “Henüz daha 2003 doğumluyum ve önümde uzun yıllar var. Allah izin verirse kendimi daha da geliştirmek ve üst seviye bir futbolcu olmak istiyorum. Bunun için de elimden gelen gayreti gösteriyorum. Şuan için Türkiye’den Hatayspor ile Ankaragücü’nün benimle ilgilendiğini duyuyorum. Böyle bir transfer gerçekleşirse bana güvenenleri asla mahcup etmeyeceğine inanıyorum. Türkiye de futbol oynamak benim için bir gururdur. İnşallah bu transfer gerçekleşir ve ben de vatanımda top koştururum. Amacım kendimi geliştirerek, ülkemi Avrupa da daha üst seviyelerde temsil etmektir. Bu konuda bana güvenen ve inanarak destek verenlere de teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.