DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2051545-1,97%
İstanbul
17°

AZ BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
ERZURUM’DA İYİ PARTİ’DE TAZE KAN ARAYIŞLARI MI VAR?

ERZURUM’DA İYİ PARTİ’DE TAZE KAN ARAYIŞLARI MI VAR?

ABONE OL
Mart 5, 2022 16:34
ERZURUM’DA İYİ PARTİ’DE TAZE KAN ARAYIŞLARI MI VAR?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Erzurum İYİ Parti kurucuları, partinin beklenen başarıyı yakalayamadığını iddia ederek yeni bir oluşum başlattıkları iddia edildi.

Edinilen bilgiye göre parti kurucu il başkan yardımcıları Namık Fidan, Ünal Kocaman, Kürşat Köroğlu ve Ahmet Hororluoğlu gibi isimlerin başını çektiği yeni oluşumun harekete geçerek, merkez ilçe teşkilatları, partinin önde gelen isimlerini, üniversitelerde ki partiye gönül vermiş öğretim üyeleri ile şehrin önde gelenlerini ziyaret ederek adeta nabız yokladıkları öğrenildi.

Mevcut İl Başkanı Melih Kırkpınar ve ekibinin şehirde partiye yeterince bir ivme katamadığını savunan yeni oluşumun kolları sıvayarak, hem partiye bir artı katma değer sağlamak hem de yeni bir yönetim ekibi oluşturmak için çalıştıkları belirtildi. Kulislerde İYİ Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli’nin de Erzurum’a geldiğinde ziyaret ederek fikir alış verişinde bulunduğu kurucu il başkan yardımcısı Namık Fidan’ın il başkanlığına aday olacağı yorumlarına neden oldu. Fidan’a diğer kurucular kurulu üyelerinin de destek oldukları öğrenilirken, parti genel merkezinin de il başkanı değişimine sıcak baktığı belirtildi. Ayrıca değişime mevcut ilçe teşkilatlarının da genel merkezle aynı fikirde olduğu iddialar arasında.

Konuyla ilgili olarak yeni oluşumda yer alan kurucu il başkan yardımcıları ise adeta ser verip, sır vermiyorlar. Sadece şehirde ‘İYİ Parti’nin nasıl daha başarılı olur’ sevdasıyla İYİ Parti’ye gönül veren herkesi ziyaret edip, fikir alışverişinde bulunduklarını ifaden eden yeni oluşum, “Elbette ki hepimiz partimizin emrindeyiz. Bize bir görev tevdi edilirse seve seve kabul ederiz. Bizim tek derdimiz İYİ Partimiz’in başarısıdır” ifadelerini kullandılar.

Bu şekilde temkinli konuşmayı tercih eden iyi partinin kurucu kurmayları, partinin sevilen siması Namık Fidan önderliğinde partideki dengeleri değiştirmekle kalmayacak aynı zamanda il genelinde ki parti yönetimlerinde de bir değişikliğin yapılmasına imza atacaklar gibi görünüyor.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.