DOLAR 32,5994 0.37%
EURO 34,7537 0.01%
ALTIN 2.495,880,48
BITCOIN 20234881,85%
İstanbul
12°

HAFİF YAĞMUR

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X
ERZURUM’DA “KADINA YÖNELİK ŞİDDETLE MÜCADELE İL EYLEM PLANI FAALİYET’’ TOPLANTISI DÜZENLENDİ
  • Gazete Posta
  • Gündem
  • Manşet
  • ERZURUM’DA “KADINA YÖNELİK ŞİDDETLE MÜCADELE İL EYLEM PLANI FAALİYET’’ TOPLANTISI DÜZENLENDİ

ERZURUM’DA “KADINA YÖNELİK ŞİDDETLE MÜCADELE İL EYLEM PLANI FAALİYET’’ TOPLANTISI DÜZENLENDİ

ABONE OL
Ocak 5, 2022 13:16
ERZURUM’DA “KADINA YÖNELİK ŞİDDETLE MÜCADELE İL EYLEM PLANI FAALİYET’’ TOPLANTISI DÜZENLENDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Palandöken Kaymakamlığı toplantı salonunda ASH İl Müdürü Cemil İlbaş, başkanlığında, düzenlenen toplantıya ŞÖNİM Müdürü Şükran Göktaş, Ticaret İl Müdürü Fatma Demir, Cumhuriyet Savcısı Mustafa Mısırlıoğlu, Palandöken Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Mesude Dikbaş,  kamu kurum ve STK temsilcileri katıldı.

ASH İl Müdürü Cemil İlbaş, “Şiddete Sıfır Tolerans İlkesi” ile Kadına Yönelik Her Türlü Şiddeti Önlemek” amacını gerçekleştirmeye yönelik olarak hazırlanan İl Eylem Planının kurumlararası işbirliğiyle başarıya ulaşacağını ifade etti.
Şiddet uygulayanların rehabilitasyonun önleyici hizmet açısından önemli olduğunu belirten İlbaş, ‘’ Şiddet uygulayanlara rehabilitasyon çalışmaları artırılmalıdır. Kadına yönelik şiddetle mücadele; çok yönlü, bütüncül bir yaklaşımı ve toplumun tüm kesimlerinin ortak ve kararlı mücadelesini gerektirir. Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Eylem Planı çerçevesinde, ilgili kurum kuruluşların görev ve sorumlulukları belirlenmiş olup ilimizde kadına yönelik şiddetle mücadele konusunda etkin hizmet sunulması hedeflenmiştir.  Hedeflerimiz doğrultusunda önemli çalışmalara imza atacağız. İl Eylem Planına destek veren tüm yönetici ve katılımcılarımıza teşekkür ederim’’ dedi.
ŞÖNİM Müdürü Şükran Gökdaş ise kurum çalışmaları ve 6284 sayılı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun, hakkında bilgi paylaşımında bulundu.
Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi’nden Sosyolog Münteha Aydın ise kadına yönelik şiddetle mücadele ulusal eylem planının tanıtımıyla ilgi sunum yaptı.
Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Koordinasyon İzleme ve Değerlendirme toplantısı, görüş ve önerilerin paylaşımıyla sona erdi.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.