DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20828421,51%
İstanbul
14°

HAFİF YAĞMUR

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X
REGAL’İN ‘KOCAMAN’ YATIRIMI

REGAL’İN ‘KOCAMAN’ YATIRIMI

ABONE OL
Aralık 19, 2023 00:00
REGAL’İN ‘KOCAMAN’ YATIRIMI
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Ekonomik sıkıntıların had safhaya ulaştığı ve alım gücünün her geçen gün azaldığı, birçok işletmenin büyümeyi dondurduğu dönemde kadın girişimci Hülya Kocaman, Erzurum ekonomisine katkı sağlayacak yaklaşık 800 metrekarelik alanda devasa bir işletmeyi hizmete açtı.


Beyaz eşyada öncü isim olan yerli marka Vestel tarafından üretilen Regal ürünleri satış mağazası hizmete açıldı. Tebrizkapı’da Narmanlı Camii yanında hizmete giren mağazanın açılışına siyasi ve iş dünyasından önemli isimler katıldı. Görkemli bir şekilde gerçekleşen Regal beyaz eşya ve aksesuar satış mağazasının açılışına, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Zafer Aynalı, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu, Yeşilay Erzurum Şube Başkanı Mevlüt Doğan, MÜSİAD Erzurum Şubesi Başkan Yardımcısı Necip Aydın ile iş dünyasından çok sayıda davetli katıldı.

2002 yılından beri yurt içi ve yurt dışında beyaz eşya sektöründe önemli bir  yer edinen ve sayılı markalarla yarışan Regal’ın Erzurum mağazasının açılışında konuşan Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, yerel yöneticiler olarak açılan her işletmeden gurur duyduklarını söyledi. Orhan, böyle bir hizmet sektöründe şehre istihdam konusunda katkıda bulunan işletme sahibi Hülya Kocaman’a teşekkür etti.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Zafer Aynalı ise, hizmet sektöründe Erzurum’a yeni bir soluk getiren işletme sahibi Kocaman’a teşekkür ederken, yeni iş yerinin hayırlara vesile olmasını dilerken helal bol kazançlar temennisinde bulundu.

KOCAMAN: İSTİHDAMA KATKI YAPACAĞIMIZ İÇİN MUTLUYUM

İşletme sahibi Hülya Kocaman ise, Regal’ın geniş ürün yelpazesi ve kaliteli hizmet anlayışıyla müşterilerin alışveriş deneyimini zenginleştirmeyi hedeflediklerini ayrıca, şehrin istihdamına katkıda bulunmayı amaçladıklarını söyledi.

Regal ürünlerinin uygun fiyatlarla satışa sunulacağını belirten Kocaman, özellikle son bir yılda yaptığı yeniliklerle beyaz eşya ve elektronik pazarında ses getiren Regal ürünlerinin piyasada en uygun fiyatlarla halka sunduklarını belirten Hülya Kocaman, “Regal markası ile tüketiciye sunduğumuz değer geçmişten beri değişmedi. Fonksiyonel ihtiyaçlara dönük olarak tüketiciye somut fayda sağlayan ve hayatını kolaylaştıran özellik ve teknolojileri, modern tasarımlarla uygun fiyata sunuyoruz. Bu şekilde baktığımızda klasik segmentasyon anlayışının ötesine geçerek özgürleşiyoruz. Kendisi için en doğru ürünü uygun fiyata almayı bir yaşam tarzı haline getiren farklı yaş, eğitim ve gelir grubundaki tüketiciyle buluşuyoruz. Bundan da büyük mutluluk duyuyoruz. Ayrıca istihdama sağlayacağımız katkıdan dolayı da mutluyuz” diye konuştu.

Açılış konuşmalarının ardından dualar eşliğinde açılış kurdelesi kesildi ve davetlilere ikramlar yapılırken, bir taraftan da açılışa katılan vatandaşlar, açılışa özel fiyatlardan yararlanarak alış veriş yaptılar.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.