DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20696781,16%
İstanbul
14°

HAFİF YAĞMUR

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X
Türkiye Gazze’ye Selam Direnişe Devam diye haykırdı

Türkiye Gazze’ye Selam Direnişe Devam diye haykırdı

Memur-Sen, HAK-İŞ, İHH İnsani Yardım Vakfı, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA), Anadolu Gençlik Derneği (AGD), Cihannüma ve Önder İmam Hatipliler Derneği, 'Soykırıma Hayır, Filistin'e Destek, Siyonizme Lanet” mitingi düzenledi. Yoğun katılımın olduğu mitingde işgalci İsrail'in gerçekleştirdiği saldırılar bir kez daha lanetlendi.

ABONE OL
Aralık 7, 2023 13:06
Türkiye Gazze’ye Selam Direnişe Devam diye haykırdı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Memur-Sen, HAK-İŞ, İHH İnsani Yardım Vakfı, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA), Anadolu Gençlik Derneği (AGD), Cihannüma ve Önder İmam Hatipliler Derneği, “Soykırıma Hayır, Filistin’e Destek, Siyonizme Lanet” mitingi düzenledi. Yoğun katılımın olduğu mitingde işgalci İsrail’in gerçekleştirdiği saldırılar bir kez daha lanetlendi.Ankara Anıtpark’ta yapılan mitingde konuşan Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, tarihin en büyük yıkım ve soykırımlarından birine şahit olduklarını belirterek, “ Gazze gözlerimizin önünde katlediliyor. Bebeklerin, çocukların parçalanmış bedenleri yüreğimizi yakıyor. Aslında sadece bugün değil, 75 yıldır bitmeyen bir katliam yaşanıyor. Mescid-i Aksa’nın mahremiyeti 1948’den beri çiğneniyor. Barış şehri olan Kudüs 75 yıldır mahzun. Yerleşimci çeteler her gün Filistinlilerin evlerini, mallarını gasbediyor. 16 yıldır boykot altındaki Gazze’de iki buçuk milyon insan zindan hayatı yaşıyor ama Filistin’de sarsılmayan, yıkılmayan bir iman, bir direniş var, o iman 75 yıldır tarihin en şanlı, en uzun kahramanlık destanını yazıyor, Aksa Tufanı bu destanın yeni bir sayfasıdır. Birileri bu destana kara çalmak için terör yaftası vuruyor. Vursun! Hakikati görmek isteyen için gerçekler ortada” dedi. #türkiye #Gazze

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.