DOLAR 32,5426 0.26%
EURO 34,9560 0.47%
ALTIN 2.435,03-0,14
BITCOIN 2057774-0,31%
İstanbul
14°

KAPALI

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X

ABONE OL
Ocak 22, 2022 22:42
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gürcistan’ın 2. Lig takımlarından FC Merani Martvili kulübü, Antalya’da kampa giriyor. Gürcü temsilcisi 5-19 Şubat tarihlerin arasında yapacağı kampta 4 hazırlık maçı yapmayı planlıyor.

Bir süre önce Gürcistan’ın FC Merani Martvili takımı ile sportif direktör olarak anlaşan Önder Topçu, 10 takımın yer aldığı ve 4 devreli lig usulüne göre oynanacak lige de şampiyonluğu hedeflediklerini söyledi. Türk sportif direktörü Önder Topçu, FC Merani Martvili takımını Türkiye’ye getirterek Antalya’da kampa alacaklarını açıkladı. Kampın 5 Şubat 2022 Cumartesi günü başlayacağını belirten Topçu, 19 Şubatta sona erecek olan kamp süresince en az 4 hazırlık maçı oynamayı planladıklarını bildirdi.

Hedeflerinin bu sezon 1. Lige çıkmak olduğunu da ifade eden Önder Topçu, “Gürcistan’da bir Türk sportif direktör olarak görev yapmaktan gurur duyuyorum. Artık yurt dışında teknik adam ve ya futbolcuların Türkiye’ye gelmesi değil, Türkiye’den de futbolcuların ve teknik adamların daha çok yurt dışında görev almalı gerekiyor. Bu kapasitede çok sayıda futbolcu ve teknik adam arkadaşlarımız olduğuna inanıyorum. Gürcistan’ın FC Merani Martvili takımı ile anlaşmaya vardığımda hem kendi adıma hem de ülkem adına sevindim, gurur duydum. Merani Martvili Gürcistan 2. Liginde mücadele ediyor. 10 takımlı ve 4 devreli ligde inşallah takıma yaptığımız son transferlerle Antalya’da da çok iyi bir hazırlık dönemi geçirerek hedefimize ulaşırız. Antalya kampımız 5 Şubatta başlayacak 19 Şubatta sona erecek. Bu süre zarfında Türkiye’den en az 4 takımla hazırlık maçı oynamayı planlıyoruz. Yeni sezon 10 takım ve 4 devreli oynanacak. GÜRCİSTAN 2. liginin güçlü takımı Merani Martvili de hedefimiz bu sezon 1. Lige çıkmak.  Yapılan ve devam eden transferlerin kulübümüze ve vizyonumuza uygun olan oyunculardan oluştuğunu belirtmeliyim. İnce eleyip sık dokuyoruz, az hata yapmaya gayret gösteriyoruz. Merani bu sezon ses getirecek” dedi.

Teknik heyet ve yönetimle uyum içinde çalıştıklarını da sözlerine ekleyen Önder Topçu, “Umuyorum Antalya kampı kulübümüz için hayırlı olur” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.