DOLAR 32,4044 -0.11%
EURO 34,8049 0.16%
ALTIN 2.434,08-0,17
BITCOIN 2038546-1,20%
İstanbul
13°

PARÇALI BULUTLU

20:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

X

ABONE OL
Şubat 15, 2022 18:21
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Doktor Atom Temizlik Ürünleri firması 3. Fabrika Satış Mağazasını Yoncalık’ta açtı.

Erzurum’da toptancılar sitesinde faaliyete başlayan ve kolonya ile sıvı deterjan grubu üretimi yapan Doktor Atom işletmecisi Erzurumlu girişimci Selçuk Uygur, Erzurum ekonomisi ve istihdamına katkıda bulunmanın haklı gururunu yaşadıklarını söyledi.

Erzurum Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Tanfer, Sağlık Sen Erzurum Şube Başkanı Abdullah Duman ve siyasilerin katıldığı Doktor Atom Fabrika Satış Mağazası’nda Erzurum da üretilen yerli ve milli ürünler satışa sunuluyor.

Açılış, dualar eşliğinde kurban kesimini ile yapıldı. Burada bir konuşma yapan işletme sahibi Selçuk Uygur şöyle konuştu:

“Firma Kolonya, sıvı sabun, köpük sabun, kir yağ çözücü, kireç çözücü, genel temizlik ürünleri, bulaşık deterjanı, çamaşır deterjanı ,yumusaticilar, çamaşır suyu , WC temizleyici , yüzey temizleyiciler ve endüstriyel gruplar , üretmektedir. İki yıllık üretim tecrübesi olan firma bir çok ürünü için TSE belgesi almıştır. Ayrıca ISO 9001, ISO 45001, ISO 22716(GMP) ,CE Belgelerine sahip. Sanayi sicil belgesi de olan işletme KOSGEB desteklerinden de faydalanmış. Üretim bölümü 600 metre kare depolama alanı 750 metrekare olmak üzere 1350 metrekare bir alanda hizmet veriyor.

Erzurum’da Dadaşkent ve Yoncalık semtinde Kars’ta ise merkezde olmak üzere şuan 3 Fabrika Satış Mağazası bulunmaktadır. Doğrudan ve dolaylı toplam 40 kişinin istihdamına katkı sağlayan firma yılsonuna kadar, gelen bayilik taleplerini değerlendirerek 15 bayilik vermeyi ve mevcut istihdam sayısını da yüzde elli arttırmayı planlıyor.

Erzurum ve çevre illerde yaşayan insanların kaliteli ürünlere Uygun fiyatlarla ulaşmasını sağlamak ve ulusal bir marka olmak hedefi olan işletme Gürcistan a da ihracat yapmaktadır. Ayrıca Doktor Atom Fabrika satış mağazalarında satışa sunulan Deterjan ürünleri depozitolu olarak satılmaktadır. Satılan ürünlerin boş ambalajları belli bir para karşılığında geri alınıyor. Firma bu uygulama ile hem çevreci bir yaklaşımla doğanın korunmasında önemli bir uygulama ile sosyal sorumluluk örneği verirken hem de bu ürünler yeniden dönüşüme kazandırılarak ülke ekonomisine  ciddi bir destek sağlanmış oluyor.. Bu örnek uygulamanın yaygınlaşması halinde insanların hem daha uygun fiyatlara ürünlere ulaşması hem de çevreyi korumak anlamında katkı sağlaması için bir ortam sağlanmış oluyor.

Doktor Atom Doğu Anadolu bölgesinde, alt ve üst yapısı ile işletmeye sağladığı standartlarla örnek bir işletme ve önemli bir marka olmak yolunda ciddi mesafe kaydetmiş bir firmadır. Bu anlamda bölgedeki kamu yöneticilerinin ve özel sektörde faaliyet gösteren her kurumun katkılarını bekliyoruz.”

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.