DOLAR 32,3907 -0.15%
EURO 34,7789 0.09%
ALTIN 2.435,62-0,11
BITCOIN 2017980-2,60%
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X

ABONE OL
Şubat 17, 2022 12:00
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gürcistan’ın Marani Martvili takımı sportif direktörü Önder Topçu, Türkiye’ye ve Gürcistan’da görev yaptığı takıma gurbetçi futbolcuları getirmeye devam ediyor. Topçu, şimdi de Hollanda’nın SVV Hollandia takımında forma giyen 21 yaşındaki Kayra Mehmet Kaplan’ı getirtiyor.

SVV Hollandia U21 takımında forma giyen gurbetçi futbolcu Kayra Mehmet Kaplan, Türk ve Gürcü takımları tarafından izlenmeye alındı. Konuyla ilgili bilgi veren Gürcistan’ın Merani Martvili takımı sportif direktörü ve aynı zamanda menajerlik yapan Önder Topçu, futbolcunun Haziran ayında Türkiye’de olacağını bildirdi. Futbol tekniği ve yüksek fizik kapasitesi ile izleyenlerin beğenisini toplayan gurbetçi futbolcunun, SVV Hollandia takımında 4 – 6 pozisyonunda forma giydiğini belirten Topçu, öncelikle Hacatepespor’un bu futbolcuyu almayı çok istediğini belirtti.

Şimdiden ön görüşmelerin yapıldığını belirten Topçu, “Liglerin bitimi ile Haziran ayında Kayra Mehmet Kaplan’ı Türkiye’ye getirteceğiz. Şuna birkaç Türk takımı tarafından da kendisi izleniyor. Özellikle fizik kapasitesi ve futbol tekniği ile ön plana çıkan genç gurbetçimizin sportif direktörlüğünü yaptığım Merani Martvili takımına da transferi gündemde. Teknik heyetimizin, bu futbolcuya olur demesiyle yönetimle masaya oturacak anlaşma olursa bu futbolcuyu Merani Martvili’ye kazandıracağız. Tabii ki Türk takımlarında da gelecek olan transfer tekliflerini göz ardı etmemek lazım. Onlarında tekliflerine bakıp değerlendireceğiz.”diye konuştu.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.