DOLAR 32,5429 0.29%
EURO 34,9125 0.33%
ALTIN 2.444,490,27
BITCOIN 20718240,78%
İstanbul
14°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

ABONE OL
Şubat 20, 2022 09:12
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yeni sezon için Antalya Melas’ta hazırlanan Gürcistan’ın FC Merani Martvili takımı, kamp çalışmalarını tamamlayarak Gürcistan’a döndü.

FC Merani Martvili Sportif Direktörü Önder Topçu, Antalya kampını değerlendirerek şampiyonluğun en büyük adayı olduklarını söyledi. Gürcistan 2. Liginde mücade eden FC Merani Martvili takımı, 1 Mart tarihinde başlayacak olan 10 takımlı ligde 4 devre halinde 40 maç oynayacak. 5 Şubat’ta Antalya kampına başlayan Kırmızı Beyazlılar, Antalya Melas Lara Otel’in tesislerinde 11 gün süren hazırlık döneminde 4’de hazırlık maçı oynadı.


Hazırlık maçlarının kendileri bir ölçü olmadığını belirten Sportif Direktör Önder Topçu, “Takımımız lige girmeden önce bazı oyuncuları görme şansımız oldu. 1 Mart’ta başlayacak olan Gürcistan ikinci ligi dört devre halinde 40 maç oynayacağız. 10 takımlı gurupta şampiyonluğun en büyük adayıyız. Geçen sene son dakika golüyle kaçırdığımız birinci ligi bu sezon yakalayacağız. Moral ve motivasyonumuz çok iyi. Lige hazır vaziyetteyiz. Sakat olan bir oyuncumuzun dışında eksiklerimiz yok. Antalya Melas Otel kampımızı tamamladık. Takıma iki gün izin verdik. İzinin ardından Merani şehrinde toplanacağız ve maç haftasına gireceğiz. Bir Türk olarak buralarda çalışmak bana gurur veriyor. İnşallah ülkemi başarıyla temsil ederek lig sonunda şampiyonluk ipini göğüsleriz” diye konuştu.

Gürcistan’da büyük işler başaracağına inandığını söyleyen Önder Topçu, sözlerini şöyle tamamladı:

“14 günlük Antalya kampı sona erdi. Çok verimli geçen kampta 4 hazırlık maçı yaptık. Bu sürede takıma yeni katılan futbolcu arkadaşlarımız ile eski oyuncularımızın çok iyi kaynaşması oldu. Yeni transferlerimiz takıma çok uyum sağladılar. Ligde de takıma büyük katkı sağlayacaklarına inanıyorum.  Bu sezon Merani Martvili şampiyonluğun en büyük adayı olacaktır. Yapılan hazırlıklar ve takıma katılan yeni futbolcularımızla şampiyon olacak güçteyiz.”

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.