X

ABONE OL
Nisan 18, 2022 22:42
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ETB Başkanı Hakan Oral” Bu Projenin Amacı Hem Erzurumluları Ticari Platformlarda Birleştirmek Hem de Yerel Tacirlerimizin Ulusal Anlamda Markalaşma Yolunda Önlerini Açmaktır”

Erzurum  Ticaret Borsası tarafından projelendirilen ve bütçesi Kuzey Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) tarafından desteklenen sektör ayrımı olmadan Erzurum üreticisi, perakendecisi ve hizmet sektöründe faaliyet gösteren tüm esnafın ürettikleri ürünleri ve hizmetlerini tüm Türkiye’ye satabilecekleri dijital bir sistem olan “ER-OPA Ortak Pazar” Projesi çerçevesinde www.erzurumcarsipazar.com isimli E –Ticaret sitesi Erzurum Valisi Okay Memiş ve diğer protokol üyelerinin katılımları ile hizmete girdi.

Erzurum Ticaret Borsası hizmet binasında bugün gerçekleştirilen www.erzurumcarsipazar.com isimli dijital  E –Ticaret sitesi’nin açılışına Okay Memiş, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Sn. Zafer Aynalı, KUDUKA Genel Sekreteri Oktay Güven, Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Bülent Çakmak, Atatürk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Özer , Yakutiye Belediye Başkan Vekili Hanifi İspirli, Aziziye Belediye Başkan Vekili Ömer Faruk Töremen, Tarım Orman İl Müdürü Osman Akar, Kültür ve Turizm İl Müdürü Cemal Almaz, 1. OSB Başkanı Murat Urkuç, TOBB Bölge Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Feride Eda Çalıkuşu, TOBB Erzurum Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Haktan Ömeroğlu, Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyet Başkanı Feridun Fazıl Özsoy,  Doğu Anadolu Perakendeciler Derneği Başkanı Yusuf Çizmelioğlu, Erzurum Esnaf ve Sanatkarlar Odasını temsilen Hancı ve Besiciler Odası Başkanı Sebahattin Bingöl, Erzurum Kadın Kooperatifi Başkanı Zeynepq Polat ile diğer kadın kooperatifi temsilcileri  ile çok sayıda firma yetkilisi katıldı.

Başkan Oral: Bu projenin amacı ticari platformda tacirlerimizi birleştirmek ve markalaşma yolunda önlerini açmaktır”   
Programın açılışında konuşan Erzurum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Oral, İçinde bulunduğumuz teknoloji çağının en önemli satış yönetimlerinden biri olan E-Ticaret uygulamasını hayata geçireceğimiz ve kar amacı gütmeksizin üyelerimize hizmet olarak sunacağımız bu proje kapsamında tüm esnafımız, Ücretsiz ve Komisyonsuz bir şekilde sisteme üye olarak, satmak istedikleri ürünlerin ya da hizmetlerini bu platform üzerinden sunma fırsatından yararlanacaklardır. Erzurumlu tacirlerin ulusal ve uluslararası  anlamda markalaşması için önemli bir adım attıklarını ifade ederek, “Bu proje tüm Erzurum tacirlerimizi gelişen ekonomide ve yenilenen ticaret sisteminde ve E-Ticaret  dijital platformlarında bir adım öne çıkartacak projedir. Şehrimizdeki  tacirlerimizin bu gelişen ve büyüyen  dijital ve E- Ticaret  yolunda önemli bir adımı olacaktır. Bu projenin amacı hem Erzurumluları ticari platformlarda birleştirmek hem de yerel tacirlerimizin ulusal anlamda markalaşma yolunda önlerini açmaktır” şeklinde konuştu.

KUDAKA Genel Sekreteri Oktay Güven” Bu  proje esnafına ciddi avantajlar sağlayacak” 
Erzurum Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı ( KUDAKA) Genel Sekreteri Oktay Güven  Bu projenin Erzurum esnafına ciddi anlamda avantajlar sağlayacağını, belirterek, Şehrimiz esnafının gelişen dünya şartlarında dijital platformlarda yerini almasının mutluluk verici olduğunu söyledi.

Zafer Aynalı: Bu proje ilimizin tanıtımına önemli katkılar sağlayacaktır  
Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Zafer Aynalı ise , Erzurum Ticaret Borsası tarafından hayata geçirilen www.erzurumcarsipazar.com isimli E –Ticaret sitesinin ilimizin tanıtımına büyük katkılar sağlayacağı gibi, esnafımıza7da olumlu etkileri olacaktır şeklinde konuştu.

Vali Okay Memiş: Bu proje ile Erzurum’un ürettikleri 81 İl’e satılacak..
Erzurum Valisi Okay Memiş, Erzurum Ticaret Borsasının çalışmaları açılışını gerçekleştirdikleri www.erzurumcarsipazar.com isimli E –Ticaret sitesinin şehrimiz için büyük bir avantaj olduğunu vurgulayarak “Böyle bir projeyi açmak benim için büyük mutluluktur. Erzurum’un önemli değerleri, önemli ürünleri mevcut  Bu projeyle bunların değeri gittikçe artacak  Erzurumlular ürettikleri hayvansal gıdalar ve benzeri ürünleri 81 ilde satacaklar. Buradaki doğal ürünleri Türkiye’nin her köşesinde bulmak çok zor diyebilirim. Bu yüzden Erzurum Ticaret Borsasının hayata geçirdiği e-Ticaret sitesi sayesinde hem ürünlerimizi tanıtıp, hem satmalıyız ” Şeklinde konuştu.

Öte yandan yapılan konuşmaların ardından Erzurum Valisi Okay Memiş  ve protokol tarafından klavye ile sitenin açılışı yapıldı, ardından ise siteye dahil olan ticari işletmelere protokol tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.

 

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.