DOLAR 32,4694 -0.06%
EURO 34,7444 -0.67%
ALTIN 2.439,670,16
BITCOIN 20938151,25%
İstanbul
18°

PARÇALI BULUTLU

20:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

X
KAĞAN ÜŞETİ GÖZ KAMAŞTIRIYOR

KAĞAN ÜŞETİ GÖZ KAMAŞTIRIYOR

ABONE OL
Ağustos 27, 2022 21:46
KAĞAN ÜŞETİ GÖZ KAMAŞTIRIYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçen sezon Karaman Belediyespor’da forma giyen Kağan Üşeti, Gürcistan yolcusu.

Merani Martvili Sportif Direktörü Önder Topçu, uzun süredir izledikleri Karaman Belediyespor’un ortasaha ve sol ve sağ açıkta görev yapan 22 yaşındaki oyuncu Kağan Üşeti’yi her an takıma kazandırabileceğini acıkladı. Futbolcunun bir çok kulüpten gelen teklifleri değerlendirdiğini belirten Topçu, Hollanda doğumlu olan gurbetçi futbolcuyu Gürcistan’ın köklü külüplerinden olan Merani Martvilispor’a imza attırmak için bire bir görüşme yaptığınhı bildirdi.

Merani Martvili’nin Sportif Direktörü olan ve aynı zamanda menajerlik de yapan Önder Topçu, “Kağan Üşeti bildiğimiz ve izlediğimiz bir futbolcu. Çok iyi bir altyapı görmuş, çabuk ve çok süratli bir futbolcu. Kağan’ı devre arasında takımımıza teansfer etmek istiyoruz. Türk futbolu Kağan gibi bir futbolcuyu kazanacak”diye konuştu.

Önder Topçu, aslen Sivaslı olan genç futbolcu Kağan Üşeti’ye milli takımlar yolunun da açılabileceğini iddia ederek,”İnşallah öncelikle Merani’de oynuycak. Sonra Türkiye’deki scautlar görecek. Bizde Kağan Üşeti’ye basarılar diliyoruz. Kendisi ile yaptığımız görüşmelerde son aşamaya gelindi inşallah Merani Martvili çok önemli bir futbolcuyu kadrosuna katmış olacak.”ifadelerini kullandı.

Bu arada; özellikle kişiliği ve oyun zekası ile spor otoriterlerinin beğenisini toplayan genç futbolcu, “Beni destekleyen önce aileme anneme babama çok teşekkür ederim. Özellikle menajerim Önder Topçu’ya çok teşekkür ederim. Bana bu kapıları açtı, destek oldu kendisine minnettarım.”dedi.

 

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.