DOLAR 32,5895 0.35%
EURO 34,8642 0.35%
ALTIN 2.495,410,46
BITCOIN 21166893,46%
İstanbul
12°

PARÇALI BULUTLU

19:51

AKŞAM'A KALAN SÜRE

X
Bingöl: 2023 mutlu yarınların habercisi olacaktır

Bingöl: 2023 mutlu yarınların habercisi olacaktır

ABONE OL
Ocak 1, 2023 03:37
Bingöl: 2023 mutlu yarınların habercisi olacaktır
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yeni yılın, yeni bir başlangıç, yeni umutlar olduğunu belirten Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Erzurum İl Başkanı A. Vahit Bingöl, her yeni yılın canlanan umutların, özlemlerin, beklentilerin, mutlu yarınların habercisi olduğunu söyledi.

Karamsarlığın, istikrarsızlığın, kaosun, haksızlığın, hukuksuzluğun, adaletsizliğin, sağlıksızlığın ve ekonomi tükenmişliği ile bir yılın geride bırakıldığını ifade eden DEVA Partisi İl Başkanı A. Vahit Bingöl,  yeni yılda cesaretin ve umutların arttığı, adaletin, haklılığın, hukukun üstünlüğünün, bağımsız yargının, ekonomi gelişmişliğin, topyekün kalkınmış istikrarlı, sağlıklı bir toplum ve her alanda yolu açık bir Türkiye temennisinde bulundu. Başkan Bingöl, yayınladığı yeni yıl mesajında; “Ayrıştırıcı, kutuplaştırıcı dilin kaybedeceği, birleştirici siyasetin kazanacağı bir yıl olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

“Yeni yılda, huzura ve mutluluğa olan umudumuzu tazeleyerek, beklentilerimize ulaşmak için çok çalışıp başta kamu kurum ve kuruluşlar olmak üzere, sivil toplum kuruluşları ile toplumun tüm kesimleriyle el ele vererek ülkemizin gelişmesi ve kalkınmasını sağlayacak çalışmaları yapmak en önemli hedefimiz olacaktır.” diyen Bingöl, şöyle konuştu:

“2023 yılıyla beraber artık halkımız, özellikle de gençlerimiz, geleceğe umutla ve güvenle baksın. Bu yıl ülkemiz için yepyeni bir başlangıcın yılı olacaktır. 2023 yılı korkuların ve karamsarlığın azaldığı, cesaretin ve umutların arttığı, ayrıştırıcı, kutuplaştırıcı dilin kaybedeceği, birleştirici siyasetin kazanacağı bir yıl olacaktır. Artık hukukun ve adaletin hakim olduğu, vatandaşlarımızın korkmadan düşüncelerini açıkladığı, özgürlüklerin doyasıya yaşandığı bir Türkiye olacaktır. Yoksulluğun azaldığı, her alanda fırsat eşitliğinin sağlandığı, insanlarımızın iş bulabildiği, refah ve bolluk içinde yaşayan bir Türkiye olacaktır. Kendi içinde huzur ve barışı sağlamış, birlikte yaşam iradesini göstermiş, ortak bir gelecek hedefi etrafında kenetlenmiş bir Türkiye, kadınların eşit vatandaş olarak güçlendirildiği, kadına yönelik şiddete karşı topyekün mücadele veren, ayrıca en önemli varlığımız olan gençlerimizin ve çocuklarımızın kaliteli eğitime eşit fırsatlarla ulaşabildiği bir Türkiye olacaktır. Uluslararası itibarını artırmış, güven duyulan, bölgemizde ve dünyada barışa katkı veren,  kendi içinde ve dışarıya karşı güvenliğini sağlamış, siyasi ilişkileri, ekonomiyi, diplomasiyi ve kamu diplomasisini de güvenliğin ana unsurları gören bir Türkiye için 2023’ün dünya için barış, refah ve sosyal adalet getirmesini diliyorum. Yeni yılda da daha fazla demokrasi, daha fazla adalet, daha fazla özgürlük için mücadele edeceğiz. “Önce insan!” demeye devam edeceğiz. Cesaretle, özgüvenle, azimle, işbirliği ruhuyla, diyalog ve ortak akıl arayışıyla çalıştığımızda aşamayacağımız hiçbir sorun yoktur. Güzel ülkemizin önü açıktır. Allah doğrunun yardımcısıdır.”

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.