DOLAR 32,4290 -0.01%
EURO 34,8337 -0.08%
ALTIN 2.432,72-0,09
BITCOIN 20786931,05%
İstanbul
17°

HAFİF YAĞMUR

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X
Erzurum’da şiddetli fırtına hayatı felç etti

Erzurum’da şiddetli fırtına hayatı felç etti

ABONE OL
Aralık 21, 2021 00:13
Erzurum’da şiddetli fırtına hayatı felç etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Erzurum’da çıkan şiddetli fırtına hayatı felç etti.

Erzurum’da çıkan şiddetli fırtına hayatı felç etti. Okul çatıları uçarak bahçelere savrulurken, başka bir binanın uçan çatısı ise araçları ve evlerin pencerelerini parçaladı.

Erzurum’da sabah saatlerinde yüksek kesimlerde etkili olan kar fırtınası şehir merkezinde ise şiddetli fırtına olarak devam etti. Saatte 50 kilometre hıza ulaşan fırtınada Palandöken ilçesinde yer alan Barbaros Hayrettin Paşa İlkokulunun çatısı savurularak okul bahçesine devrildi. O sırada öğrencilerin derste olması faciayı önledi.

Yakutiye ilçesine bağlı Recep Akdağ Caddesi’nde yer alan yapım aşamasındaki inşaatın çatısında bulunan saclar ise şiddetli rüzgarla birlikte önce karşıdaki binanın duvarlarına ve pencerelerine ardından park halindeki araçların üzerine düştü. Fırtınada evlerin camları paramparça olurken, araçlarda maddi hasar oluştu. İnşaat halindeki binanın hemen yanında bulunan Şair Nefi İlkokulu öğrencileri ise okul bahçesinde bu anları anbean izledi. Fırtınanın devam etmesi üzerine öğrenciler dersliklere alınırken, binanın çevresine itfaiye ve polis ekipleri tarafından şerit çekilerek girilmesine izin verilmedi.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.