DOLAR 32,6859 0.61%
EURO 35,4009 0.47%
ALTIN 2.513,061,17
BITCOIN 20188960,27%
İstanbul
12°

HAFİF YAĞMUR

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X

ABONE OL
Şubat 9, 2022 17:11
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Avusturya’nın 4. Lig ekiplerinden SCR Altach takımında forma giyen 19 yaşındaki genç futbolcu Umut İlhan, Süper Lig ve PTT 1. Lig takımları ile görüşmeye geldiği Türkiye’de Gürcistan takımı ile prensipte el sıkıştığı öğrenildi.

Gürcistan’ın Merani Martvili FC kulübünde sportif direktör olarak göre yapan Önder Topçu’nun aracılığı ile Türkiye’ye getirtilen ve PTT Süper Ligi’nde Akataş Hatayspor ile  PTT 1. Liginde mücadele eden MKE Ankaragücü takımlarının transfer listesinde bulunun 18 yaşındaki genç futbolcuyu Gürcistan 2. Ligi takımlarından Meravi Martvili kapmak üzere. Avusturya’nın SCR Altach takımında forma giyinen ve her iki ayağını da kullanabilen 18 yaşındaki Türk asıllı futbolcu Umut İlhan’ın Antalya da kamp yapan Gürcistan’ın Merani Martvili takımı ile görüştüğü bildirildi. SCR Altach forması altında oynadığı 46 resmi müsabakada 9 gol ve 7 asistle yapan genç yetenek, Türk takımlarının transferi ağırdan alması üzerine devreye giren Merani Martvili ekibi, sportif direktörü Önder Topçu’dan genç futbolcunun takıma kazandırılmasını istedi. Bunun üzerine harekete geçen Topçu, 19 yaşında ki Umut İlhan’ın transferini bitirmek için kolları sıvadı.

Topçu, ekibinde bulunun menajerler Mehmet Korkmaz ile Tolga İnce’yi de devreye koyarak genç futbolcunun işini kısa sürede halletmeyi hedefliyor. Umut İlhan’a geleceğin yıldızı gözüyle bakan Topçu, “Merani Mertvili takımımızın teknik heyetinin talebi üzerine antrenmanlara alınan Umut, hayli ümit verdi. Bu doğrultu da kendisi ile görüşmelere başladık, yaptığımız ilk görüşmeler olumlu geçti. Kendisi ile şimdilik prensip anlaşmasına vardık diyebiliriz. Büyük bir aksilik çıkmadığı taktirde önümüzdeki sezon Umut’a Merani Martvili takımı forması giydireceğiz”dedi.

Topçu ayrıca, gurbetçi menajerler Tolga İnce ile Mehmet Korkmaz’ı da ekibine aldığı ve bu iki isimle uyumlu bir şekilde çalıştığını ifade etti.

Her iki menajerinde Avrupa’nın çeşitli liglerinde takımları izleyerek belirledikleri futbolcuları takıma kazandırma adına gayret gösterdiklerini belirten Topçu, “Menajerliğim zamanında tanıştığım her iki arkadaşımla, Merani Martvili’yi başarıya götürecek isimleri araştırıyoruz. İnşallah verdiğimiz bu emeklerimiz boşa gitmez ve önümüzdeki sezon el birliği ile arzu ettiğimiz hedefimize ulaşırız”diye konuştu.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.