DOLAR 32,5633 0.03%
EURO 34,9133 0.08%
ALTIN 2.429,890,01
BITCOIN 2089272-3,83%
İstanbul
20°

KAPALI

04:36

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

ABONE OL
Mart 11, 2022 19:20
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’den bazı kulüplerinde transfer listesinde olan gurbetçi futbolcu Umut İlhan, Gürcistan’ın Merani Martvili takımı ile anlaştı.

Avusturya’nın 4. Lig ekiplerinden SCR Altacah forması giyinen 19 yaşındaki Umut İlhan, Spor Toto Süper Lig ve Spor Toto 1. Lig ekipleri ile görüşmek üzere bir süre önce Antalya’ya gelmişti. Burada görüştüğü Türk takımlarından bir sonuç alamayan genç futbolcu Anlatya’da kamp yapan Gürcistan’ın 2. Lig takımlarından Merani Martvili FC ile antrenmanlara çıkmıştı. Futbolcu menajeri ve aynı zaman da Merani Martvili’nin sportif direktörlüğünü yapan Önder Topçu’nun önerisi üzerine bu takımla birlikte antrenmanlara katılan Umut İlhan, sergilediği performansı ile yöneticilerinin beğenisini kazanmayı başardı. Sportif direktör Topçu’nun ısrarla gelecek vadeden bu futbolcunun takıma kazandırılmasını istemesi de genç futbolcunun Gürcü takımı ile anlaşmasını kolaylaştırdı.

SCR Altach forması altında oynadığı 46 resmi müsabakada 9 gol ve 7 asist yapan 19 yaşındaki futbolcunun hemen hemen her konuda Merani Martvili takımı yöneticileri ile prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi. Önümüzdeki sezon Gürcistan’ın köklü kulüplerinden olan Merani Martvili forması giymesine kesin gözü ile bakılan Umut İlhan’ın yakın çevrelerine de gürcü takımıyla her konuda anlaştığını ve kendisine şans verilmesi halinde Türkiye’yi Gürcistan’da en iyi şekilde temsil edeceğini söylediği öğrenildi.

Orta sahada göre alan genç futbolcu, “Henüz 19 yaşına yeni girmiş birisi olarak böyle uluslararası bir transfer gerçekleştirmem benim için büyük bir başarı. Öncelikle beni yetiştiren hocalarıma teşekkür ediyorum. Ayrıca bu transferin gerçekleşmesinde ve benim bu yaşımda böyle başka bir ülkede forma giyecek olmama sebep olan transferimi gerçekleştiren abim dediğim Merani Martvili’nin sportif direktörü Önder Topçu’ya da özellikle teşekkür etmek istiyorum. Onun sayesinde buralardayım. Başta Önder hoca olmak üzere bana tüm güvenenleri mahcup etmeyeceğime inanıyorum. Elimden gelen herşeyimi ortaya koyup Merani Martvili’nin başarısı için çalışacağım” dediği öğrenildi.

Genç futbolcunun önümüzdeki günlerde Merani Mertvili takımı yöneticileri ile bir araya gelerek Kırmızı Beyaz renklere imza atması bekleniyor.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.