DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2047134-1,52%
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

16:55

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X

ABONE OL
Aralık 19, 2023 23:04
0

BEĞENDİM

ABONE OL

DEVA Partisi Palandöken İlçe Başkanlığı yaptığı 2. Olağan Genel Kurulu’nda Abdulhamit Çomaklı, ilçe başkanlığına seçildi.
Parti ilçe binasında yapılan genel kurula başkan adaylığı için Hamit Çomaklı tek liste ile girdi. Genel kurul için çoğunluğun sağlanması ile saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan genel kurulda Divan Başkanlığına Memduh Tozoğlu, Başkan Yardımcılığına Müslüm Çağlar, Divan Sekreterliğine ise Selim Kaygusuz seçildi.
Genel Kurulun açılış konuşmasını yapan başkan adayı Abdulhamit Çomaklı, divan heyeti ile kongreye katılanları selamladıktan sonra, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlere değindi. Çomaklı, “Palandöken ilçemiz için belediye başkan adayımız büyük oranda netlik kazandı. Kendisini önümüzdeki günlerde düzenleyeceğimiz bir toplantı ile sizlere de tanıtacağız. Bizde ilçe teşkilatı olarak faaliyetlerimizi tamamen bu yerel seçimler programına göre ayarlıyoruz. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret göstereceğiz. Bizim DEVA Partisi olarak temennimiz şuan ki zulüm altında olan başta Gazze olmak üzere, tüm islam ülkeleri ve Türkiyemizin bu zulümden kurtulması, çile çeken ekonomimiz ve bu ekonominin altında ezilen insanlarımızın feraha ermesi kurtulmasıdır. Bunun içinde ekonomisi batmış ülkemize DEVA kadroları olarak nasıl ‘deva’ olabiliriz, nasıl kurtarabiliriz. Ülkemize ve insanlarımıza nasıl bir hayrımız olur onun çabası içerisindeyiz. Böyle bir akıma girdik, Cenabı Allah hepimizin yardımcısı olsun.” diye konuştu.
Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Genç’in ilçe teşkilatının hesap bilançosu ve faaliyet raporunu okumasının ardından seçimlere geçildi. İlçe seçim kurulu tarafından kurulan sandıkta oy kullanan delegelerin tamamının oyunu alan Abdulhamit Çomaklı, DEVA Partisi Palandöken İlçe Başkanlığına seçildi.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.