DOLAR 32,5687 0.08%
EURO 35,0149 0.48%
ALTIN 2.430,550,32
BITCOIN 2092256-3,80%
İstanbul
19°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X

ABONE OL
Ocak 7, 2022 14:45
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yıllardır Türkiye de bir çok külepte menajerlik yapan ve sahalarad top koşturan Önder Topçu, devre arasında anlaştığı Gürcistan’ın Merani Martvili takımında başarılarına bir yenisini daha eklemek istiyor.

Gurcistanın Merani Martvili takımının sportif direktörlüğü görevine getirilen Önder Topçu, kollarını iddialı bir şekilde sıvadı. Türk futbolunda üst düzey yabancı starları Türk kulüplerine kazandıran Topçu, “Sıra Gürcistan’da”dedi

Menajerlik döneminde özellikle Gubai ve Kuveyt’te çalışan ve dünya futbolunda söz sahibi isimleri bu ülkelere transfer eden Önder Topçu, geçmişteki futbolculuk ve menajerlik tercübelerinin yanısıra futbol dünyasında edindiği çevresinin avantajlarını da Merani Martvili için kullanmaya hazırlanıyor. Dünya futbolunda söz sahibi bir çok menajer ve sportif direktörlerle tanışıp irtibat kuran Önder Topçu, “Artık deneyimlerimi ve becerilerimi Gürcu futbolu için kullanacağım. Futbol dünyasında geniş bir çevrem var. Gerek menajerler ve gerekse üst düzey futbolcular açısından olsun tanıdığım sayısız isimler var. Bunlarında gerek bilgi birikimleri gerekse maddi ve manevi yardımlarını almaya çalışacağım. Umarım yapacağımız Türk ve diğer yabancı futbolcu transferlerimiz ile Merani Martvili’yi sezon sonunda kulüp yönetimi, futbolcusu ve taraftarları ile el birliği yaparak hedefine ulaşacağımıza inanıyorum”diye konuştu.

Gürcistan 2. Futbol Liginde mücadele eden Merani Martvili futbol kulübü, ligin 26. haftasını 64 puanla 3. sırada tamamladı.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.