DOLAR 32,3832 -0.18%
EURO 34,7457 -0.01%
ALTIN 2.425,12-0,54
BITCOIN 2021226-2,16%
İstanbul
14°

PARÇALI BULUTLU

16:55

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
Bingöl, AK Partiyi yalanladı, isimlerin açıklanmasını istedi…

Bingöl, AK Partiyi yalanladı, isimlerin açıklanmasını istedi…

ABONE OL
Aralık 6, 2023 14:00
Bingöl, AK Partiyi yalanladı, isimlerin açıklanmasını istedi…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Her dönem olduğu gibi bu dönemde siyasi manipülasyonlarına devam eden Ak Parti Erzurum İl Başkanlığı, Horasan’da 637 üyesi bulunan DEVA Partisi’nden 800 kişinin istifa ettiğini iddia etti. Bunun üzerine açıklama yapan DEVA Partisi Erzurum İl Başkanı Vahit Bingöl, Horasan’da 67, Karayazı da ise 4 kişinin istifa ettiğini belirterek, “İddia edildiği gibi 800 kişi değil, Horasan’da sadece 67, Karayazı’da da 4 üyemiz partimizden istifa ederek ve hatta istifaya zorlanarak saf değiştirmişlerdir” dedi.
Dün Ak Parti İl Başkanlığı’nda Milletvekili Mehmet Emin Öz ile İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu’nun katıldığı bir törenle Horasan’da DEVA Partisi’nin 800 üyesinin istifa ederek AK Partiye katıldığı açıklanarak bu kişilere rozet takılmıştı.
Ancak, bunun üzerine bir açıklama yapan DEVA Partisi Erzurum İl Başkanı Vahit Bingöl, “Ak Parti yetkililerini partimizden istifa ederek kendi saflarına katılanların isimlerini kamuoyunun önünde açıklamaya davet ediyorum. Öyle iddia edildiği gibi 800 kişi değil, Horasan’da 67, Karayazı’da ise 4 üyemiz partimizden istifa ederek ve hatta istifaya zorlanarak saf değiştirmişlerdir.” ifadelerini kullandı.
Ak Parti yetkililerinin kamuoyunu yanıltmaya yönelik, gerçeği yansıtmayan açıklamaları nedeniyle kendilerini esefle ve şiddetle kınadığını belirten Bingöl,
Ak Parti’de yapılan törenin ardından yazılı bir açıklama yapan İl Başkanı Bingöl, “Halkımızı yanıltmaya ve manipüle etmeye yönelik törende, partimiz Horasan ilçe teşkilatından 800 kişinin istifa ederek Ak Parti’ye katıldıklarına yönelik hayali, uydurma ve abartılı açıklamalar yapılmış, gerçekle ilgisi olmayan bu açıklamadan sonra kamuoyuna bilgilendirme zarureti doğmuştur. Toplam 637 üyemizin bulunduğu Horasan’da, DEVA Partisi’nden istifalar olduğu doğrudur. Ancak, iddia edildiği gibi 800 kişi değil, Horasan’da sadece 67, Karayazı’da da 4 üyemiz partimizden istifa ederek ve hatta istifaya zorlanarak saf değiştirmişlerdir” dedi.
Ak Parti İl teşkilatının rakamlarla oynayarak ters yüz ettiğini öne süren Başkan Bingöl, şöyle devam etti.
“Aziz Erzurum’umuzun hiçbir yarasına merhem olamayanlar yapılan uyduruk törenlerle algı operasyonu peşindedir. Deniz bitmiş, kara görünmüştür. Bu manipülasyonlarla artık bir yere varılamayacaktır. DEVA Partisi Erzurum İl Başkanı olarak, Ak Parti yetkililerini partimizden istifa ederek kendi saflarına katılanların isimlerini kamuoyunun önünde açıklamaya davet ediyorum.”

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.