DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20843651,66%
İstanbul
14°

HAFİF YAĞMUR

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X
DEVA Hınıs’ta aday tanıtımı ve kongre yaptı

DEVA Hınıs’ta aday tanıtımı ve kongre yaptı

ABONE OL
Aralık 9, 2023 17:55
DEVA Hınıs’ta aday tanıtımı ve kongre yaptı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Hınıs ilçe kongresi ve belediye başkan adayı tanıtım programı il başkanı Vahit Bingöl’ün de katılımı ile gerçekleşti.

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA)  Hınıs İlçe Belediye Başkan Adayı Rahim Aydın düzenlenen bir törenle ilçe halkına tanıtıldı. Bir önceki yerel seçimlerde AK Parti’den belediye başkan aday adayı olan Aydın, bu kez DEVA Partisini tercih etti. Geride bıraktığımız hafta içerisinde DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan tarafından isimleri açıklanan 51 belediye başkanı arasında yer alan Rahim Aydın, bu kez de DEVA Partisi Erzurum İl Başkanı Vahit Bingöl tarafından ilçe halkına tanıtıldı.

İl Başkanı Bingöl, Belediye Başkan Adayı Rahim Aydın ile Hınıs’ta iddialı olduklarını ve seçimi kazanmak için yoğun bir şekilde çalışmaya başladıklarını bildirdi.

RAHİM AYDIN KİMDİR:

1982 Erzurum Hınıs doğumlu olan Rahim Aydın, ilk ve orta öğrenimini Hınıs’ta tamamladı. Askerlik görevimi 2002 yılında yaptıktan sonra, 2014’te Aydın Yapı İnşaat Şirketi’ni kurarak iş hayatına atıldı. İstanbul, İzmir ve Hınıs’ta birçok proje tamamlayan Aydın’ın, Bursa merkez, Bursa Gemlik ve Hınıs’ta devam etmekte olan inşaat projeleri bulunmaktadır. 2019 yılı yerel seçimlerinde AK Partiden Belediye Başkanı Aday Adayı olan Aydın, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde DEVA Partisi’nden Belediye Başkan  Aday Adayı oldu. Aydın, evli ve dört çocuk babası.

GÜZELBA BABA YENİDEN SEÇİLDİ

Diğer yandan aynı gün yapılan DEVA Partisi Hınıs İlçe Başkanlığı genel kurulunda ise Ahmet Güzelbaba yeniden göreve seçildi.

Seçime tek liste ile giren Güzelbaba, ilçe delegelerinin oyunun tamamını alarak ikinci kez DEVA Partisi Hınıs İlçe Başkanlığı görevini üstlendi. Güzelbaba, belediye başkanlığı seçimlerinde iddialı olduklarını be kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirterek, “Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Hınıs İlçe Başkanlığı görevini ikinci kez bana layık gören delegelerimize teşekkür ederim. Ayrıca bizi yalnız bırakmayan ve her zaman desteğini arkamızda hissettiğimiz İl Başkanımız Sayın Vahit Bingöl beye ve yönetimi de ayrıca teşekkür ederim. Üstlenmiş olduğumuz bu kutlu görevimizi inşallah 31 Mart Yerel Seçimlerinde adayımız Rahim Aydın beyin kazanımı ile taçlandıracağız.”diye konuştu.

Güzelbaba’nın yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu:

Ahmet Güzelbaba, Cengiz Sabit, Vedat Alaeddinoğlu, Sıracettin Küçükyıldız, İhsan Ulutaş, Bedri Aydın, Murat Kaya, Ömer Koçak, Ayhan Elverdi, İbrahim Gör, Ahmet Aydın.

BİNGÖL: BABACAN TÜRK SİYASETİNE YENİ BİR ANLAYIŞ GETİRDİ

Deva Partisi Erzurum İl Başkanı Vahit Bingöl, ise yerel seçimlerde DEVA Partisi amblemi altında ireceklerini belirterek, “81 ilimizde ve ilçelerimizin tamamında aday çıkaracak durumdayız. Ancak, malum millet ittifakı nedeniyle bazı il veya ilçelerde ortak aday çıkarma durumu olabilir. Şimdilik Erzurum ilçelerinden Hınıs ve Palandöken Belediye Başkan Adaylarımız kesinlik kazandı. Hınıs’ta Rahim Aydın, Palandöken ilçemizde ise Emre Okumuş kardeşlerimiz ile belediye başkanlığı yarışına katılacağız. Büyükşehir ve diğer ilçe başkan adaylarımız ise önümüzdeki günlerde netlik kazanacaktır. DEVA Partisi, artık milletimizin umudu haline gelmiştir. Sayın Genel  Başkanımız Ali Babacan’ın önderliğinde Türk siyasetine yeni bir soluk ve yeni bir anlayış gelmiştir. Milletimiz Sayın babacan ile birlikte artık dürüst ve güvenilir bir siyasi liderin varlığının farkına varmıştır. “şeklinde konuştu.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.