DOLAR 32,3859 -0.19%
EURO 34,8142 0.17%
ALTIN 2.437,30-0,04
BITCOIN 2041835-1,05%
İstanbul
13°

PARÇALI BULUTLU

20:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

X
DEVA’da aday adaylarının heyecanlı bekleyişi

DEVA’da aday adaylarının heyecanlı bekleyişi

ABONE OL
Mart 26, 2023 23:16
DEVA’da aday adaylarının heyecanlı bekleyişi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Erzurum milletvekilli aday adaylığı için müracaat eden 11 isim aday olabilmek için Ankara’ya gitti.
Edinilen bilgiye göre aralarında doktor, iş insanları, avukatlar, mühendisler ve yazar-şairlerin de bulunduğu 11 kişi listeye girmek için yarışacak.
Aday adayları, bir yandan Millet itifakının Erzurumla ilgili alacağı kararı heyecanla beklerken, diğer yandan da listelerde yer bulmak için genel merkez ve il örgütü ile kulis ve saha çalışmalarına başladı. DEVA Partisi Genel Merkezi tarafından Erzurum adaylarının merkez yoklaması ile belirleneceği öğrenilirken, aday adayları adeta el ele vererek hep birlikte Ankara’ya gitti. Aday adaylarının parti genel merkezinde seçim işleri ve teşkilatlanmadan sorumlu genel başkan yardımcıları tarafından mülakata tabii tutulacakları ifade edildi.
Ancak Millet ittifakının Erzurum’da seçimleri nasıl gireceği ise merakla bekleniyor. Millet ittifakında yer alan partilerin tek liste halinde mi yoksa ayrı ayrı mı seçimlere gireceği partilerin genel merkezi tarafından ortak kararla alınması ön görülüyor. Bu nedenle aday adayları büyük bir heyecanla partilerinin alacağı ortak kararı bekliyor.

Aralarında adaylık için istifa eden il başkanı A. Vahit Bingöl ile parti genel merkez Disiplin Kurulu Başkanı Av. Mustafa Nuri Akbulut’un da yer aldığı DEVA Partisi Erzurum Milletvekili Aday Adayları şöyle:
1- A. Vahit BİNGÖL – İş insanı
2- Can KIZILYAR – İş İnsanı
3- Celal ZUNGULDAK – Avukat
4- Gülten KARTAL – Yazar/Şair
5- İlhan GÜVEN – Doktor
6- Kadir GÜZELBABA – İş insanı
7- Meryem ÇELİK FINDIK – İş Kadını
8-Mustafa Nuri AKBULUT – Avukat
9- Osman AYDIN – Avukat
10- Simanur KURT – Avukat
11- Şerafettin YÜZÜAK – Mühendis

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.