DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2063066-0,47%
İstanbul
16°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
GENÇ BAŞKAN ADAYI ERDOĞAN’DAN, KÖPRÜKÖY İÇİN BÜYÜK PROJELER

GENÇ BAŞKAN ADAYI ERDOĞAN’DAN, KÖPRÜKÖY İÇİN BÜYÜK PROJELER

ABONE OL
Mart 13, 2024 22:03
GENÇ BAŞKAN ADAYI ERDOĞAN’DAN, KÖPRÜKÖY İÇİN BÜYÜK PROJELER
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Köprüköy Belediye Başkan Adayı Mehmet Tahir Erdoğan, projeleri ile dikkat çekiyor. Erdoğan, seçmenin kendisine teveccüh gösterip seçmesi halinde ilçeyi yaşanabilir, turizm merkezi haline getireceğini iddia etti.
‘Şeffaf Belediyecilik ve Yaşanabilir bir İlçe’ sloganı ile yola çıkan DEVA Partisi Erzurum Köprüköy İlçe Belediye Başkan Adayı Mehmet Tahir Erdoğan, genç yaşına rağmen deneyimli bir belediyeci gibi büyük projelere imza atmaya hazırlanıyor. Köprüköy’ün yıllardır ilçe olmasına rağmen bir türlü köy görünümünden kurtulamadığını söyleyen Erdoğan, ‘Saygı değer hemşehrilerimin imkan vermesi halinde ilçemizin bu talihsizliğini değiştirip yaşanabilir bir turizm cenneti haline getireceğiz”dedi.
Genç başkan adayı Erdoğan, kısa süre önce siyasete atılması halinde ilçenin öncelikli sorunlarını profesyonel bir ekiple tespit ederek hazırladıkları projelerle hayli iddialı. Genç başkan adayı, seçilmesi halinde öncelikle olarak ilçe gençleri ile çocuklarına yönelik projeleri hayatiyete geçireceğini açıkladı. Erdoğan, ilçe merkezinde çocuklar için kreş, üniversiteye hazırlanan öğrenciler için ise etüt merkezleri açacaklarını belirterek, üniversite öğrencilerine aylık bin 500 TL geri ödemesiz burs, yeni evlenecek olan genç kızlara 25 TL’lik çeyiz yardımı, hane sayısı 25’in üzerinde olan köylere de futbol halı sahası yaptıracağını söyledi.
Ayrıca, ihtiyaç sahibi ailelerin yeni doğmuş bebekleri için bir yıl boyunca bez ve mama desteği sağlayacaklarını da açıklayan Erdoğan, “İlçemiz ve mahallelerimizin içil ihtiyacı olan alt yapı, üst yapı ve çevre düzenlemesini bir an önce tamamlayacağız. İlçemizde organik olarak yetiştirilen ürünlerin satışı için Pazar yeri kuracağız. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın evlerinin bakım ve onarımını yapacağız. Köylerimizdeki okulların lojmanlarını onarıp, lojman olmayan köylerimize lojman yapacağız. Köylerimizde hayvanların içme suları için göletler kurulacak, yollar parke ve asfaltlanacak, ağaçlandırmalar yapacağız. Ayrıca ihtiyaç olunan köylerimize çoban evleri yaptıracağız. İlçemizle birlikte köylerimizde de mesire piknik alanları yaparak hemşehrilerimizin hafta sonlarını aileleri ile birlikte çoluk çocuk rahat bir piknik yapmalarını sağlayacağız. Bizim amacımız, şeffaf belediyecilik ve ilçemizi yaşanabilir bir şekilde hak ettiği yere getirmektir. İlçemizdeki deli Çermik’i, Çobandede Köprüsünü yerli ve yabancı turistlerin hizmetine sunacağız. Böylelikle ilçemizi hem yaşanabilir hem de turizm merkezi haline getireceğiz” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.