DOLAR 32,3882 -0.19%
EURO 34,7871 0.08%
ALTIN 2.434,19-0,17
BITCOIN 2040068-1,35%
İstanbul
13°

PARÇALI BULUTLU

20:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

X
Kavaz’dan babasına son görev…

Kavaz’dan babasına son görev…

ABONE OL
Eylül 21, 2023 15:06
Kavaz’dan babasına son görev…
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Müstakil Sanayici İş ve Adamları Derneği (MÜSİAD) Erzurum Başkanı Abdulkerim Kavaz’ın babası Abdurrahim Kavaz hayatını kaybetti. Merhum baba Kavaz’ın cenaze namazını ise aynı zamanda hafız olan oğlu Abdulkerim Kavaz kıldırdı.

MÜSİAD Erzurum Başkanı Abdulkerim Kavaz, bir süredir tedavi gören babası Abdurrahim Kavaz’ı kaybetti. Narmanlı Camii’nde öğlen namazını müteakiben kılınan cenaze namazı sonrası, toplanan cemaate seslenen MÜSİAD Başkanı Kavaz, “Babam Kur’an-ı Kerimi heceleyerek okurdu ama üç evladını da hafız yetiştirdi. Ben küçükken elimden tutar karda kışta soğuk havaya rağmen camiye, medreseye götürürdü. Yeri gelir sırtlanırdı. Bizim hafız olmamızı çok istedi ve Allah’a şükür biz üç kardeşte hafız olduk. Kendisi Allah yolunda yürür, yaptığı her işte onun rızasını gözetirdi. Asla kimsenin kalbini isteyerek bilerek kırmamıştır. Biz evlatları olarak babamdan razıydık, inşallah Allah’da razı olur.”ifadelerini kullandı.

Daha sonra cemaatten babasına haklarını helal etmelerini isteyen Kavaz, cenaze namazını kıldırdıktan sonra Asri Merazlıkta babası merhum Abdurrahim Kavaz’ı ebedi istirahatgahına defnetti.

Cenaze namazına Erzurum AK Parti Milletvekili Mehmet Emin Öz, ESP Başkanı Mustafa Güvenli, Hasta Hakları derneği Genel Başkanı Abdulnasır Polat, Erzurum Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Barlak, Türkiye Yazarlar Birliği Erzurum Şube Başkanı M.Hanifi İspirli’nin yanısıra önceki dönem belediye başkanları, geçmiş dönem MÜSİAD şube başkanları ve MÜSİAD üyeleri’nin yanısıra çok sayıda kamu ve STK yöneticileri ile kalabalık vatandaş topluluğu katıldı.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.