DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2041851-2,12%
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

16:55

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
KÖPRÜKÖY BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI CEYHUN PROJELERİ İLE GELİYOR

KÖPRÜKÖY BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI CEYHUN PROJELERİ İLE GELİYOR

ABONE OL
Ocak 4, 2024 11:40
KÖPRÜKÖY BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI CEYHUN PROJELERİ İLE GELİYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Erzurum’un Köprüköy İlçesi’nde AK Parti’den Belediye Başkan Aday Adayı olan Sezai Gündoğdu Ceyhun, ilçenin ihtiyaç ve sıkıntılarını giderecek gerekli bütün projeleri şimdiden hazırlatarak uygulama için adeta seçilmeyi bekliyor.

Kişiliği ve dik duruşu ile beğenisini kazandığı çevresinin teşviki ile Köprüköy Belediye Başkan Aday Adayı olan Sezai Gündoğdu Ceyhun’un ismi, başkanlık yarışında rakiplerine göre bir adım öne çıkıyor. Siyasetçi bir babanın oğlu olan ve bugüne kadar ismi her hangi bir şaibeye karışmayan Ceyhun’un ilçe halkı tarafından sevilip saygı görmesi; başta Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, AK Parti kurmaylarının aday belirlerken Sezai Gündoğdu Ceyhun ismini bir adım daha öne çıkarıyor.

Buna karşılık kendisine güvenenleri ve başkanlık yolunda teşvik edenlerini mahcup etmemek doğup büyüdüğü ilçesine sorumluluğunu yerine getirmek için kollarını sıvayan Ceyhun, Köprüköy’ün 3-5 adım daha ileri gitmesi, sosyal ve ekonomik alanda kalkınmasına katkı sağlayacak projelerini şimdiden hazırlatmış durumda.

PROJELER HAZIR

Başta tarım ve hayvancılık olmak üzere, kentsel dönüşüm, sosyal tesisler, çiftçilik yapanlara tohum ve gübre desteği, süt üreticilerinin ürünlerini alım garantisi ile mandıra, ekmek fabrikası, mesire alanları, bisiklet parkuru, yürüyüş yolu, kütüphane, mesleki kurslar, gençlere ücretsiz bisiklet turları, tarım ve hayvancılık konusunda eğitim kursları gibi bir çok alanda projelerini hazırlayan Ceyhun, projelerini hayata geçirmek için adeta görevin tebliğ edilmesini bekliyor.

Yaklaşık 25-30 yıllık devlet tecrübesini, babadan kalma siyasetçiliğini ilçesine hizmet için kullanmaya hazır olan Sezai Ceyhun Aydın, aday olması halinde seçimi kazanacağına kesin gözüyle bakıyor.

SİYASİ VE DEVLET TECRÜBESİ BİR ARADA

2019 yerel seçimlerinde partisinin Köprüköy’de aldığı yüzde 51’lik oy oranını en az yüzde 60-70’lere çıkartacağına inanan ve de iddia eden Ceyhun, “Babam eski bir siyasetçi Yağan’ın belediye olduğu dönem de belediye başkanlığı yapmış birisi. Dolayısıyla benimde küçüklükten beri bir siyasetçi olma hayalim vardı. Ayrıca devlet kurumlarında 28 yılı aşkın bir süredir görev yapıyorum. Şimdi bir taraftan babadan kalma siyasetçi kimliğimi diğer taraftan da devletçilik terbiyemi ve anlayışımı birleştirerek artık ilçem Köprüköy’e hizmet etme vaktinin geldiğini düşünüyorum. Bu düşüncemi, çevremin teşviki ve rızası ile şimdi hayata geçirme kararı aldım. Aday olmam halinde Köprüköy’ü daha yaşanabilir modern bir hale getirmek için kollarımızı sıvadık. İlçemizin ve ilçe halkımızın sosyal ve ekonomik anlamda kalkınması için gerekli bütün projelerimizi hazırlattırdık. Başat hayvancılık ve tarım olmak üzere, kentsel dönüşüm, çiftçi ailelerimize tohum, gübre, kura ile hayvan desteği, mandıra, süt üreticilerinden alım garantili süt üretimlerine teşvik, Aras nehri üzerinde mesire alanı, ailelerin rahatça hem eğlenip hem stres atacakları sosyal tesisler, yürüyüş parkuru, bisiklet yolu ve gençlere ücretsiz bisiklet parkuru, yine gençlerimizin yararlanacağı bir kütüphane, mesleki eğitim kursları, ekmek fabrikası projelerimizden sadece birkaç tanesi. Tabii bu işler nasip işi inşallah bu projelerimizi de hayata geçirmek bana nasip olur. Sayın Cumhurbaşkanımız ve partimizin Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan Reisimiz bize görev tebliğ etmeleri halinde ilçe halkımızın teveccühleri ile Allah izin verirse partimizin ve ilçe halkımızın yüzünü kara çıkarmayacağıma inanıyorum.”diye konuştu.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.