DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2045438-1,43%
İstanbul
15°

PARÇALI BULUTLU

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

X
Kronik hastalara nefes oluyorlar

Kronik hastalara nefes oluyorlar

ABONE OL
Aralık 14, 2023 14:26
Kronik hastalara nefes oluyorlar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Girişimci bir grup sağlıkçı tarafından yapılan proje ile başta kronik hastalar olmak üzere, doktor kontrolleri, raporları, raporlu ilaç takipleri ve hastane randevuları düzenli olarak internet üzerinden takip edilerek bilgilendiriliyorlar.
Hasta Hakları Derneği Genel Başkanı Abdulnasır Polat, aralarında sağlıkçılarında bulunduğu bir grup girişimci tarafından başlatılan ‘artı bir nefes’ projesi kapsamında, hastaların işlerinin hastane, ilaç ve rapor takip işlemlerinin kolaylaştığını söyledi. Polat, internet üzerinden gerçekleştirilen işlemle, hastaların hastane randevusu, rapor takibi, ilaç doz takibi, doktor kontrol takibi, e-nabız ve sağlık hizmetleri takibinin yapıldığını açıkladı. Hastaların tedavilerinin düzenli yapılmasının önemine dikkat çeken Polat, Artı Bir Nefes-Kronik Hasta Randevu Takip Hizmetleri sistemi ile hasta memnuniyeti ve düzenli takiplerin sağlanması hizmetini en iyi şekilde sunulduğunu bildirdi.
Hastaların zaman zaman randevu almakta yaşadıkları sıkıntı başta olmak üzere, kronik hastaların ilaçlarını düzensiz kullanması, rapor yenilenmesi veya raporlu ilaçlarının takibinin düzensizliği nedeniyle böyle bir uygulama başlatıldı. Uygulamadan yararlanmak isteyenlerin internet üzerinden www.artibirnefes.com sitesinden üye olmaları gerektiğini belirten Hasta Hakları Derneği Genel Başkanı Abdulnasır Polat, vatandaşların hem internet adresine girip yaparak hem de 0 533 193 80 84 numaralı telefondan detaylı bilgiye ulaşabileceklerini anlattı.
herkesin kolayca ulaşabileceği ve dahil olabileceği bir hizmet sistemi kurmak istedi. Kurucumuzun en iyi şekilde hizmet verme tutkusu, onu kronik hastaların sorunlarına en iyi çözümü bulmak adına yoğun araştırmalar yapmaya sürükledi. Sıkı çalışması ve ilhamı ona hızla büyüyen ,her geçen gün üye sayısını arttıran ,bu sayede daha çok kişiye yardımcı olma imkanı sağlayan ,bir hizmet ağı sağladı. Polat, Türkiye’nin her yerindeki kronik hastalara hizmet verildiğini ve başta kronik hastalar olmak üzere her hastaya yardım sunabilen bir hizmetin verilmesinden mutluluk duyduklarını da sözlerine ekledi.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.