DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20688751,54%
İstanbul
14°

HAFİF YAĞMUR

16:55

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
MHP’li Kishali, Hafta Sonun da Partilileri İle Kucaklaştı…

MHP’li Kishali, Hafta Sonun da Partilileri İle Kucaklaştı…

ABONE OL
Aralık 6, 2023 17:04
MHP’li Kishali, Hafta Sonun da Partilileri İle Kucaklaştı…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum Büyük Şehir Belediyesi başkanlığı için aday adayı olan Cüneyt Kishalı, ilçe teşkilatları ziyaretlerine hafta sonu da devam etti.
31 Mart 2024 mahalli idareler seçiminde Erzurum Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı için aday adayı olan Yüksek İnşaat Mühendisi Cüneyt Kishalı, başta merkez ilçeler olmak üzere, Palinler, Köprüköy ve Horasan MHP İlçe Teşkilâtlarına ziyaretlerde bulundu. Her gittiği yerde büyük bir sevgi seli ile karşılanan Kishalı, gördüğü ilgi ve alakalardan dolayı hayli memnun görünüyor. Kendisine gösterilen yoğun ilgi karşısında hayli duygulanan Kishali, “Hiç kuşku yok ki, 14 Mayıs ve 28 Mayıs 2023 tarihlerinde kazanan hem Türkiye hem de Türk milleti olmuştur. 31 Mart ‘ta da kazanan Erzurum olacaktır. Liderimiz Devlet Bahceli’nin ifadesiyle söylemek gerekirse; 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçimlerine hazırlık süreci 24 Temmuz 2023 tarihinde başlatılmış, 1 Ağustos 2023 tarihinden itibaren de ülke sathına etaplar halinde yayılması kararlaştırılmıştır.” İfadelerini kullandı.

Kishali, 2024’e ‘Doğru, Diyar Diyar Anadolu’ temasıyla çalışmalarına ara vermedin büyük bir hızla devam ettiklerini belirterek, “Gayret bizden, tevfik Allah’tandır. Yerel yönetimlerin Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’yle birleşik ve bütünleşik yapısı, merkezi yönetimle tek ses ve tek nefes oluşu Erzurum’umuz icin en büyük bir kozu olacaktır. Bir neferi olmaktan onur duyduğum Partimizin, ‘2024’e Doğru Diyar Diyar Anadolu’ temasıyla çalışmalarına başladığımız yerel seçimler için; ilçe teşkilatlarının desteklerini talep etmek üzere ziyaretlerim devam edecektir. Kadim Erzurum’umuza hizmet etmek için Serdengeçti bir nefer gibi çalışacağım” şeklinde konuştu.

Kishali, yaptığı ziyaretlerde gerek teşkilat mensuplarının gerek partili partisiz tüm Erzurumluların kendisini sevgiyle kucaklaması ve teveccüh göstermesinden hayli memnun kaldı.
Hafta sonu ziyaret ettiği MHP Palandöken İlçe Başkanı Abdullah Karaoğlu, MHP Pasinler İlçe Başkanı Erkan Yağar, MHP Köprüköy İlçe Başkanı Enver Karasu ve MHP Horasan İlçe Başkanı Mahir Demir ile yönetim kurullarının yanı sıra partililerle kucaklaşarak, “Gayret bizim takdir Yüce Allah’ındır.” diyerek destek ve dualarını talep etti.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.