DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2046520-2,60%
İstanbul
16°

AÇIK

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X
Özdemir,”Horasan’ı zaferle taçlandıracağız”

Özdemir,”Horasan’ı zaferle taçlandıracağız”

ABONE OL
Şubat 9, 2024 16:17
Özdemir,”Horasan’ı zaferle taçlandıracağız”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Horasan’da İYİ Parti’nin Belediye Başkan Adayı olan yardımsever sevilen iş adamı Hayrettin Özdemir, “Bu saat itibari ile artık biz de İYİ Partiliyiz. Sizlerin arasında olmaktan ben de memnunum. Allah bize nasip ederse kazanılmış bir zaferle çıkmayı nasip etsin diyorum. 31 Mart’ta Horasan’ı zaferle taçlandıracağız”dedi.

“Ay yıldızlı rozetimizi mahçup etmeyeceğiz”

Hayrettin Özdemir olarak Partinin başarı oranının artırmak ve yerel seçimlere İYİ’lerin damgasını vurmak için gece-gündüz çalışacaklarını, Horasanlı hemşehrilerinin tam desteğini aldığını ifade ede İyi Parti Horasan Belediye Başkan adayı Hayrettin Özdemir,”Sizlere inanıyor, kendimi sizlerin irade ve inancına emanet ediyorum. Yerel seçimi İYİ Parti olarak vefalı kadim dostlarımla birlikte bu yola çıktık. Bu saat itibari ile artık biz de İYİ Partiliyiz. Sizlerin arasında olmaktan ben de memnunum. İnşallah bu önümüzdeki 31 Mart seçimlerinde hem İYİ Parti hem ay yıldızlı rozetimizi mahcup etmeyecek sonuçla birlikte bir zafer ile karşınıza gelmek istiyorum. Biz de o irade var, millette o inanç var. O irade ve inancı parti olarak hep beraber bir araya getirdiğimizde inşallah zaferle sonuçlanacaktır.Kararımızın özbeöz gerekçesi, büyük Türk milletidir. Biz milletimizin sürekli bir tarafın kazanan, sürekli bir tarafın kaybeden olduğu, böyle bir tabloda bu amaçla İYİ Parti’nin tecrübeli, yetkin kadrolarıyla vatandaşlarımıza daha kaliteli şeffaf bir belediyecilik hizmeti vermek için mücadelimizi sürdüreceğiz. Horasan’ı 31 Mart’ta zaferle taçlandıracağız” Diye konuştu.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.