DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2047722-2,23%
İstanbul
16°

AÇIK

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X
TOPÇULU KARACABEY BELEDİYESPOR TUTULMUYOR

TOPÇULU KARACABEY BELEDİYESPOR TUTULMUYOR

ABONE OL
Şubat 14, 2024 14:58
TOPÇULU KARACABEY BELEDİYESPOR TUTULMUYOR
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Türk futbolunun hemen hemen bütün kademelerinde görev alan yurt içi ve yurt dışında futbol dünyasında adını duyuran Önder Topçu’nun Sportif Direktörlüğünü yaptığı Karacabey Belediye Spor, son 5 maçında namağlup serisi korumayı başardı.
Türkiye TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Karacabey Belediye Spor A.Ş, sportif direktörlüğe Önder Topçu’nun gelmesi ile birlikte alt sıralardan kurtularak bir anda yukarılara tırmanmaya başladı. Sportif Direktör Topçu ile birlikte büyük bir ivme kazanan Karacabey Belediye Spor, son olarak çıktığı Kırşehir deplasmanından da üç puanla ayrılan taraf oldu. Böylece Önder Topçunun sportif direktörlük görevine getirilmesinin ardından Karacabey Belediye Spor, çıktığı 5 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik alarak topladığı 18 puanla ligin yukarılarına doğru tırmanmaya başladı. Böylece puanını 32’ye çıkaran Karacabey Belediye Spor A.Ş, 9. basamağa yükseldi.

Göreve gelmesi ile birlikte 5 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlikle topladıkları 18 puanla bir anda puanlarını 32’ye yükselten Karacabey Belediye Sporun Sportif Direktörü Önder Topçu, haftasonu kendi evlerinde konuk edecekleri Kırklarelispor’u da yenerek yenilmezlik serisini sürdüreceklerine inandığını söyledi.
Türkiye’nin yanı sıra Batı Asya ve Orta Doğu ülkelerinde de gerek menajerlik gerekse idareci olarak edindiği deneyimleri ile Karacabey Belediye Spor’un yükselişine katkı sağlayan Topçu, hedeflerinin en azından play-off’a yükselmek olduğunu söyledi.
Özellikle menajerlik döneminde genç isimleri Türk futboluna kazandırmakla tanınan eski futbolcu Topçu, 16 yaşındaki oğlu Onur Burak’ın da yeşil sahalarda aranan bir futbolcu olması için elinden geleni yapıyor.

Topçu’nun sportif direktör olarak başında çıktığı Karacabey Belediye Spor AŞ’nin oynadığı son beş maçın da aldığı sonuçlar şöyle:
Bursaspor – Karacabey Belediye Spor: 1-2
Karacabey Belediye Spor – Bucaspor: 1-0
Adıyamanspor – Karacabey Belediye Spor 1-1
Karacabey Belediye Spor – Serik Belediyespor: 1-1
Kırşehir FSK – Karacabey Belediye Spor: 1-0

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.