DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2046317-2,21%
İstanbul
16°

AÇIK

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X
Bahçeli’yi Vali Okay Memiş’in uğurlaması tepkiyle karşılandı

Bahçeli’yi Vali Okay Memiş’in uğurlaması tepkiyle karşılandı

ABONE OL
Eylül 26, 2022 11:57
Bahçeli’yi Vali Okay Memiş’in uğurlaması tepkiyle karşılandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Erzurum’da ‘Aday Belli, Karar Net’ temalı mitinginin dördüncüsünü düzenleyen MHP Lideri Devlet Bahçeli’yi miting sonrası Erzurum Valisi Okay Memiş’in uğurlaması siyasi çevrelerin büyük tepkisine neden oldu.

Dün miting için Erzurum’a gelen MHP Lideri Devlet Bahçeli’yi AKP’li Milletvekili Recep Akdağ, AKP İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Aziziye Belediye Muhammet Cevdet Orhan ve diğer AKP’li il, ilçe yöneticileri ile MHP’li kurmaylar  karşılamıştı. Devlet Bahçeli’nin miting sonunda Erzurum Valisi Okay Memiş tarafından havalimanından uğurlaması özellikle muhalif siyasi parti temsilcilerinin tepkisiyle karşılandı.  Devletin temsilcisi valinin bir siyasi parti liderini uğurlamasını eleştiren Millet İttifakı’nda ki siyasi parti yetkilileri, “Sayın Vali Okay Memiş, devletimizin temsilcisidir. Kendisinin tarafsız ve herkese eşit mesafede olması gerekir. Hangi siyasi parti olursu olsun, onun liderini asla karşılaması ya da uğurlaması devlet adamlılığına yakışmaz. Sayın valimiz siyaseti çok seviyor ise istifa edip siyasete atılsın.” diyerek tepkilerini dile getirdiler.

MHP lideri Bahçeli’yi Ankara dönüşünde Vali Okay Memiş ile birlikte yine AKP’li vekiller Recep Akdağ, İbrahim Aydemir, Erzurum Büyükşehir Başkan Vekili Fevzi Polat uğurladı.

Ayrıca Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’de Bahçeli ile birlikte THY’na ait tarifeli uçakla Ankara’ya gitti.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.